Στο σχέδιο ενοίκιο έναντι δόσης εταιρείες διαχείρισης και εξαγοράς πιστώσεων

Στο σχέδιο ενοίκιο έναντι δόσης εταιρείες διαχείρισης και εξαγοράς πιστώσεων

Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Εξαγοράς Πιστώσεων & Διαχειριστριών Εταιρειών Πιστωτικών Διευκολύνσεων (ΣΕΔΠ) ανακοίνωσε ότι τα μέλη του έχουν υποβάλει γραπτή εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Σχέδιο Ενοίκιο Έναντι Δόσης, σε συνέχεια της πρόσκλησης του Υπουργείου Οικονομικών προς Κυπριακές Τράπεζες και Εταιρείες Εξαγοράς Πιστώσεων ημερομηνίας 17/7/2023.

Σκοπός του Σχεδίου είναι η προστασία της Κύριας Κατοικίας ευάλωτων νοικοκυριών μέσω πλήρους διακανονισμού της Πιστωτικής Διευκόλυνσης η οποία εξασφαλίζεται με υποθήκη/ες επί της Κύριας Κατοικίας, η αγοραία αξία της οποίας δεν υπερβαίνει τις €250.000.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE