Στο σχέδιο ενοίκιο έναντι δόσης εταιρείες διαχείρισης και εξαγοράς πιστώσεων

Στο σχέδιο ενοίκιο έναντι δόσης εταιρείες διαχείρισης και εξαγοράς πιστώσεων

Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Εξαγοράς Πιστώσεων & Διαχειριστριών Εταιρειών Πιστωτικών Διευκολύνσεων (ΣΕΔΠ) ανακοίνωσε ότι τα μέλη του έχουν υποβάλει γραπτή εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Σχέδιο Ενοίκιο Έναντι Δόσης, σε συνέχεια της πρόσκλησης του Υπουργείου Οικονομικών προς Κυπριακές Τράπεζες και Εταιρείες Εξαγοράς Πιστώσεων ημερομηνίας 17/7/2023.

Σκοπός του Σχεδίου είναι η προστασία της Κύριας Κατοικίας ευάλωτων νοικοκυριών μέσω πλήρους διακανονισμού της Πιστωτικής Διευκόλυνσης η οποία εξασφαλίζεται με υποθήκη/ες επί της Κύριας Κατοικίας, η αγοραία αξία της οποίας δεν υπερβαίνει τις €250.000.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE