Στο σχέδιο ενοίκιο έναντι δόσης εταιρείες διαχείρισης και εξαγοράς πιστώσεων

Στο σχέδιο ενοίκιο έναντι δόσης εταιρείες διαχείρισης και εξαγοράς πιστώσεων

Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Εξαγοράς Πιστώσεων & Διαχειριστριών Εταιρειών Πιστωτικών Διευκολύνσεων (ΣΕΔΠ) ανακοίνωσε ότι τα μέλη του έχουν υποβάλει γραπτή εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Σχέδιο Ενοίκιο Έναντι Δόσης, σε συνέχεια της πρόσκλησης του Υπουργείου Οικονομικών προς Κυπριακές Τράπεζες και Εταιρείες Εξαγοράς Πιστώσεων ημερομηνίας 17/7/2023.

Σκοπός του Σχεδίου είναι η προστασία της Κύριας Κατοικίας ευάλωτων νοικοκυριών μέσω πλήρους διακανονισμού της Πιστωτικής Διευκόλυνσης η οποία εξασφαλίζεται με υποθήκη/ες επί της Κύριας Κατοικίας, η αγοραία αξία της οποίας δεν υπερβαίνει τις €250.000.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.