Στο σχέδιο ενοίκιο έναντι δόσης εταιρείες διαχείρισης και εξαγοράς πιστώσεων

Στο σχέδιο ενοίκιο έναντι δόσης εταιρείες διαχείρισης και εξαγοράς πιστώσεων

Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Εξαγοράς Πιστώσεων & Διαχειριστριών Εταιρειών Πιστωτικών Διευκολύνσεων (ΣΕΔΠ) ανακοίνωσε ότι τα μέλη του έχουν υποβάλει γραπτή εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Σχέδιο Ενοίκιο Έναντι Δόσης, σε συνέχεια της πρόσκλησης του Υπουργείου Οικονομικών προς Κυπριακές Τράπεζες και Εταιρείες Εξαγοράς Πιστώσεων ημερομηνίας 17/7/2023.

Σκοπός του Σχεδίου είναι η προστασία της Κύριας Κατοικίας ευάλωτων νοικοκυριών μέσω πλήρους διακανονισμού της Πιστωτικής Διευκόλυνσης η οποία εξασφαλίζεται με υποθήκη/ες επί της Κύριας Κατοικίας, η αγοραία αξία της οποίας δεν υπερβαίνει τις €250.000.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης από το Καζακστάν: «Η Κύπρος είναι η πύλη της Ευρώπης»

Χριστοδουλίδης από το Καζακστάν: «Η Κύπρος είναι η πύλη της Ευρώπης»

Η Κύπρος θεωρεί το Καζακστάν ως έναν στρατηγικά σημαντικό εταίρο στην Κεντρική Ασία ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες στο πρώτο Επιχειρηματικό Φόρουμ Κύπρου – Καζακστάν στην Αστάνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE