Στο σχέδιο ενοίκιο έναντι δόσης εταιρείες διαχείρισης και εξαγοράς πιστώσεων

Στο σχέδιο ενοίκιο έναντι δόσης εταιρείες διαχείρισης και εξαγοράς πιστώσεων

Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Εξαγοράς Πιστώσεων & Διαχειριστριών Εταιρειών Πιστωτικών Διευκολύνσεων (ΣΕΔΠ) ανακοίνωσε ότι τα μέλη του έχουν υποβάλει γραπτή εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Σχέδιο Ενοίκιο Έναντι Δόσης, σε συνέχεια της πρόσκλησης του Υπουργείου Οικονομικών προς Κυπριακές Τράπεζες και Εταιρείες Εξαγοράς Πιστώσεων ημερομηνίας 17/7/2023.

Σκοπός του Σχεδίου είναι η προστασία της Κύριας Κατοικίας ευάλωτων νοικοκυριών μέσω πλήρους διακανονισμού της Πιστωτικής Διευκόλυνσης η οποία εξασφαλίζεται με υποθήκη/ες επί της Κύριας Κατοικίας, η αγοραία αξία της οποίας δεν υπερβαίνει τις €250.000.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE