ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραλίγο τραγωδία: Άγρια καταδίωξη λαθροκυνηγών κατέληξε σε τροχαίο - Ανατράπηκε τετράτροχη - Δείτε εικόνες

Παραλίγο τραγωδία: Άγρια καταδίωξη λαθροκυνηγών κατέληξε σε τροχαίο - Ανατράπηκε τετράτροχη - Δείτε εικόνες

Σε τραγωδία παραλίγο να καταλήξει το λαθροκυνήγι λαγών κατά τη διάρκεια της νύκτας με τετράτροχες μοτοσυκλέτες, ανέφερε η Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας.

Αυτούσια η ανάρτηση:

Σε τραγωδία παραλίγο να καταλήξει η κακή συνήθεια κάποιων αγνώστων να λαθροκυνηγούν λαγούς κατά τη διάρκεια της νύκτας με τετράτροχες μοτοσυκλέτες.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, μέλη της Υπηρεσίας μας που ήταν σε περιπολία, σε περιοχή της κοινότητας Κουκλιών της επαρχίας Πάφου, περί ώρα 22:20 παρατήρησαν ύποπτες κινήσεις δύο τετράτροχων μοτοσυκλετών σε αγροτική περιοχή.

Τα μέλη της Υπηρεσίας μας, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί προσέγγισαν το μέρος όπου κινούνταν οι μοτοσυκλέτες και όταν οι μοτοσυκλέτες τους πλησίασαν οι συνάδελφοι έκαναν σήμα στους οδηγούς των δύο μοτοσυκλετών να σταματήσουν με αποτέλεσμα η πρώτη μοτοσυκλέτα, στην προσπάθεια του οδηγού της να διαφύγει, ανατράπηκε και ο οδηγός της, ο οποίος φαίνεται να μην τραυματίστηκε, να τραπεί σε φυγή τρέχοντας ενώ ο οδηγός της δεύτερης μοτοσυκλέτας έκανε επαναστροφή και κινήθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο μέρος καλέστηκε ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών μέλη του οποίου εξετάζουν το όλο περιστατικό. Σημειώνεται ότι η τετράτροχη μοτοσυκλέτα που ανατράπηκε δεν φέρει αριθμούς εγγραφής και έχει κατασχεθεί.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top