Αναστατωμένο το Μπάκιγχαμ με τον τελευταίο κύκλο του «The Crown»

Αναστατωμένο το Μπάκιγχαμ με τον τελευταίο κύκλο του «The Crown»

Με την υπέροχη Ιμέλντα Στόντον στο ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ, αλλά και τους Τζόναθαν Πράις, Λέσλι Μάνβιλ, Ντόμινικ Γουέστ, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Κλόντια Χάρισον και Ολίβια Γουίλιαμς, ξεκινάει ο τελευταίος κύκλος της αγαπημένης σειράς “The Crown” που έφερε ξανά στο προσκήνιο την ιστορία του Στέμματος.

Σε δυο μέρη, θέλοντας να κορυφώσει την αγωνία των θεατών, θα κυκλοφορήσει η έκτη και τελευταία σεζόν του «Στέμματος» στο Netflix.

Το πρώτο μέρος που εστιάζει στη σχέση της Πριγκίπισσας Νταϊάνας και του Ντόντι Αλ Φαγέντ, που περιλαμβάνει 4 επεισόδια, θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Νοέμβρη και θα επικεντρώνεται στα πιο πρόσφατα γεγονότα στη ζωή της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας. Το δεύτερο μέρος, που θα εστιάσει στη σχέση του Καρόλου με την Καμίλα, αλλά και του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, που περιλαμβάνει έξι επεισόδιά, ξεκινάει 11 μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Στο νέο καστ έχουν ενταχθεί οι Μπέρτι Κάρβελ, Σαλίμ Ντο, Καλίντ Αμπντάλα, Λούθερ Φορντ, Ρούφους Κάμπα και Φλιν Εντουαρντς.

Η 6η σεζόν της δημοφιλούς σειράς “The Crown” φέρεται να ανησυχεί περισσότερο από όλες το παλάτι του Μπάκινγκχαμ καθώς, όντας και η τελευταία, πιθανολογείται ότι θα φέρνει στην επιφάνεια πολλές αλήθειες που επικαλύφθηκαν.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE