Ισραήλ σε Χαμάς: Δώστε μας τους ομήρους για να έχει ξανά η Γάζα νερό, ρεύμα και καύσιμα

Ισραήλ σε Χαμάς: Δώστε μας τους ομήρους για να έχει ξανά η Γάζα νερό, ρεύμα και καύσιμα

Σε πλήρη διακοπή ηλεκτροδότησης, υδροδότησης και παροχής καυσίμων στη Γάζα προχωράει το Ισραήλ μέχρι η Χαμάς να απελευθερώσει τους Ισραηλινούς ομήρους που κρατάει μετά την εισβολή του Σαββάτου.

Αυτό δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας της ισραηλινής κυβέρνησης και πρώην Υπουργός Οικονομικών, Ισραέλ Κατζ με ανάρτησή του στο Twitter.

«Θέλετε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα; Κανένας ηλεκτρικός διακόπτης δεν θα ανοίξει, κανένας κρουνός νερού δεν θα ανοίξει και κανένα φορτηγό καυσίμων δεν θα μπει μέχρι να επιστρέψουν οι Ισραηλινοί απαχθέντες στα σπίτια τους», ξεκαθάρισε ο Ισραηλινός Υπουργός, προσθέτοντας σε αυστηρό τόνο: «Θα απαντήσουμε με ανθρωπισμό στον ανθρωπισμό. Και κανείς δεν θα μας διδάξει ήθος».

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE