ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Αστυνομία καταζητεί τον 28χρονο Παναγιώτη Παναγή για υποθέσεις διαρρήξεων - Φωτογραφία του στην δημοσιότητα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Αστυνομία καταζητεί τον 28χρονο Παναγιώτη Παναγή για υποθέσεις διαρρήξεων - Φωτογραφία του στην δημοσιότητα

Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για τον εντοπισμό του Παναγιώτη Παναγή, 28 ετών, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν μεταξύ των μηνών Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2023, στην επαρχία Λευκωσίας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE