Συνολικά 57 άτομα έφτασαν με πλοιάριο στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου - Μεταφέρθηκαν στο Πουρνάρα

Συνολικά 57 άτομα έφτασαν με πλοιάριο στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου - Μεταφέρθηκαν στο Πουρνάρα

Συνολικά 57 άτομα εντοπίστηκαν σε πλοιάριο το απόγευμα της Πέμπτης, 12 Οκτωβρίου στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι πλοιάριο με 57 επιβάτες εντοπίστηκε γύρω στις 18.30 χθες το απόγευμα, από τη Λιμενική Αστυνομία, νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο.

Άκατος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας έσπευσε στο σημείο και συνόδευσε το πλοιάριο στο αλιευτικό καταφύγιο Παραλιμνίου όπου έγινε καταγραφή των επιβατών - 48 άνδρες, 5 γυναίκες και 4 παιδιά - και λήφθηκαν τα στοιχεία τους.

Στη συνέχεια τα 57 άτομα μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Πουρνάρα.

Πηγή: ΚΥΠΕ/κεντρική φωτογραφία - αρχείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE