Συνολικά 57 άτομα έφτασαν με πλοιάριο στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου - Μεταφέρθηκαν στο Πουρνάρα

Συνολικά 57 άτομα έφτασαν με πλοιάριο στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου - Μεταφέρθηκαν στο Πουρνάρα

Συνολικά 57 άτομα εντοπίστηκαν σε πλοιάριο το απόγευμα της Πέμπτης, 12 Οκτωβρίου στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι πλοιάριο με 57 επιβάτες εντοπίστηκε γύρω στις 18.30 χθες το απόγευμα, από τη Λιμενική Αστυνομία, νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο.

Άκατος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας έσπευσε στο σημείο και συνόδευσε το πλοιάριο στο αλιευτικό καταφύγιο Παραλιμνίου όπου έγινε καταγραφή των επιβατών - 48 άνδρες, 5 γυναίκες και 4 παιδιά - και λήφθηκαν τα στοιχεία τους.

Στη συνέχεια τα 57 άτομα μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Πουρνάρα.

Πηγή: ΚΥΠΕ/κεντρική φωτογραφία - αρχείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.