Μαίρη Χρονοπούλου: Σήμερα το τελευταίο αντίο και η αποτέφρωση της αγαπημένης ηθοποιού

Μαίρη Χρονοπούλου: Σήμερα το τελευταίο αντίο και η αποτέφρωση της αγαπημένης ηθοποιού

Με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο, όπως ακριβώς έζησε τη μακρά και πλούσια σε εμπειρίες ζωή της, θα αναχωρήσει από τα εγκόσμια, επισήμως πλέον, σήμερα, η Μαίρη Χρονοπούλου. Μία εβδομάδα μετά τον θάνατό της συγγενείς και στενοί φίλοι θα τήν αποχαιρετήσουν λίγες ώρες πριν την αποτέφρωσή της, σύμφωνα με τις επιθυμίες της.

Η αγαπημένη ηθοποιός, εξάλλου, είχε φροντίσει να καταστήσει σαφή τον τρόπο με τον οποίο θα γραφόταν το «τέλος» στην ταινία της επίγειας ζωής της: «Έτσι θα είναι το δικό μου “φινάλε”, το τελευταίο μου “πάρτι”. Χωρίς φέρετρο, όλα λευκά. Κανείς δεν θα ξέρει που θα βρίσκομαι. Το τελευταίο «πάρτι» μου έχει άλλο πλάνο.

Η καύση είναι ένας εξαγνισμός!» είχε δηλώσει με νόημα η ίδια. Κι αυτό ακριβώς θα συμβεί σήμερα ως ένδειξη αγάπης και σεβασμού στη μνήμη της.

Τις πρωινές ώρες η σορός της αναμένεται να μεταφερθεί από το νεκροτομείο, όπου βρισκόταν για την απαιτούμενη από τον νόμο διαδικασία νεκροψίας – νεκροτομής, στο σπίτι της στην Παιανία, το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του για μια τελευταία, αποχαιρετιστήρια γιορτή. Άτομα από το στενό περιβάλλον της, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, θα έχουν την ευκαιρία να τής πουν το τελευταίο αντίο, εκεί, στο καταπράσινο κτήμα που η ίδια διαμόρφωσε με μεράκι και αγάπη και στο φιλόξενο σπίτι που είχαν ζήσει στο παρελθόν, μαζί της, πολλές όμορφες στιγμές.

Η σορός της ηθοποιού θα παραμείνει στην Παιανία από τις 13.30 μέχρι τις 15.30 για να μεταφερθεί, στη συνέχεια, στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας όπου θα πραγματοποιηθεί, περίπου στις 16.30, μια σύντομη τελετή αποχαιρετισμού πριν την αποτέφρωση. Το δοχείο με την τέφρα της θα επιστρέψει στο κτήμα της Παιανίας προκειμένου να τοποθετηθεί σε σημείο που η ίδια έχει υποδείξει.

Κάπως έτσι λοιπόν θα αποχωρήσει οριστικά η Μαίρη Χρονοπούλου, με ένα χαμόγελο και μ’ ένα κλείσιμο του ματιού, αποδεικνύοντας, πως υπήρξε μέχρι το τέλος της…και Γοργόνα και Μάγκας…!

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE