ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσοχή: Θα γίνονται εργασίες σε δρόμους σε όλες τις επαρχίες - Δείτε αναλυτικά

Προσοχή: Θα γίνονται εργασίες σε δρόμους σε όλες τις επαρχίες - Δείτε αναλυτικά

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει εργασίες σε διάφορους δρόμους σε όλες τις Επαρχίες.

Δείτε αναλυτικά:

 

  1. Εργασίες συλλογής αποβλήτων στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας, στο τμήμα Σκαρίνου - Μουτταγιάκας

Tο Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 16/10/2023, μεταξύ των ωρών 19:00 και 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας, στο τμήμα Σκαρίνου - Μουτταγιάκας, θα διεξάγονται εργασίες συλλογής αποβλήτων από ιδιωτική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του δρόμου με κατεύθυνση προς Λεμεσό σε μήκος 500 μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

 

  1. Εργασίες τοποθέτησης αγωγών νερού στον κόμβο Αλάμπρας με τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Tμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι οι εργασίες τοποθέτησης αγωγών νερού από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων, στον κόμβο Αλάμπρας με τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή 20/10/2023.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η είσοδος από Αλάμπρα προς τον αυτοκινητόδρομο Α1 με κατεύθυνση τη Λευκωσία θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση προς Λευκωσία θα διοχετεύεται από τον Κόμβο της Αγίας Βαρβάρας διαμέσου του παλαιού δρόμου Λευκωσίας - Λεμεσού (Β1).

 

  1. Εργασίες για εγκατάσταση νέου οπτικού καλωδίου σε υφιστάμενα φρεάτια της Cytaστη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι το Σάββατο 14/10/2023, μεταξύ των ωρών 06:00 – 08:30, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Λάρνακα θα εκτελούνται εργασίες για εγκατάσταση νέου οπτικού καλωδίου σε υφιστάμενα φρεάτια της Cyta, από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμήμα της μίας λωρίδας του δρόμου τοπικά πάνω από τα φρεάτια και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

 

  1. Εργασίες κατασκευής φρεατίου και τοποθέτησης αγωγού στον δρόμο Πέρα Χωρίου προς Αναλυόντα παρά τον Κοτσιάτη

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Tμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 16/10/2023 - 31/10/2023, στον δρόμο Πέρα Χωρίου προς Αναλυόντα παρά τον Κοτσιάτη (Ε102), θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής φρεατίου και τοποθέτησης αγωγού από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστή η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε τμήμα μήκους 100 μ. περίπου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση προσωρινών φώτων τροχαίας.

 

  1. Εργασίες αντικατάστασης πεπαλαιωμένου εξοπλισμού σηματοδότησης στην ευρύτερη περιοχή Λάρνακας και Αμμοχώστου

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι από τις 06/09/2023 ξεκινήσαν οι εργασίες αντικατάστασης πεπαλαιωμένου εξοπλισμού σηματοδότησης από ιδιωτική εταιρεία σε 33 φωτοελεγχόμενες συμβολές και 12 διαβάσεις πεζών τύπου Pelican στην ευρύτερη περιοχή Λάρνακας και Αμμοχώστου, με νέου τύπου χαμηλής κατανάλωσης (Extra Low Voltage-ELV) με λαμπτήρες LED, σύστημα καταμέτρησης εναπομείναντα χρόνου (Pedestrian Countdown) και σύστημα ζήτησης τύπου αφής για πεζούς.

Οι εργασίες αντικατάστασης του εξοπλισμού σε κάθε σημείο θα ολοκληρώνονται εντός μιας ημέρας, εκτός απροόπτου, και κατά τη διάρκεια των εργασιών οι φωτοελεγχόμενες συμβολές και οι διαβάσεις πεζών θα παραμένουν εκτός λειτουργίας, εκτός και αν κριθεί αναγκαίο να τοποθετούνται προσωρινά φώτα τροχαίας.

Την εβδομάδα 16/10/2023 – 20/10/2023 θα διεξάγονται εργασίες στις ακόλουθες συμβολές/διαβάσεις πεζών:

 

Λεωφ. Αρτέμιδος (Διάβαση Πεζών)

Λεωφ. Λ. Σανταμά / Ρ. Σάντη (Φώτα Τροχαίας)

Λεωφ. Σπ. Κυπριανού / Π. Βαλδασερίδη (Φώτα Τροχαίας)

Λεωφ. Αρτέμιδος (Διάβαση Πεζών)

Λεωφ. Γ. Κρανιδιώτη / Hamit Bey (Φώτα Τροχαίας)

  1. Εργασίες συντήρησης του πρασίνου των κεντρικών νησίδων στον δρόμο από τα φώτα Τσαγγαρίδη προς Ανθούπολη μέχρι και τον κυκλικό κόμβο Ανθούπολης και στον αυτοκινητόδρομο (Α9) από τον κυκλικό κόμβο Ανθούπολης μέχρι και τον κυκλικό κόμβο Κοκκινοτριμιθίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Tμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 16/10/2023 μέχρι και την Παρασκευή 27/10/2023, μεταξύ των ωρών 09:00 – 14:00, στον δρόμο από τα φώτα Τσαγγαρίδη προς Ανθούπολη μέχρι και τον κυκλικό κόμβο Ανθούπολης και στον αυτοκινητόδρομο (Α9) από τον κυκλικό κόμβο Ανθούπολης μέχρι και τον κυκλικό κόμβο Κοκκινοτριμιθιάς, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του πρασίνου των κεντρικών νησίδων, από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας της κεντρική νησίδας και στις δυο κατευθύνσεις για μήκος 100 – 200 μ. περίπου κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

  1. Εργασίες ασφαλτοστρώσεων στον δρόμο Τεμπριάς – Γαλάτας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Tμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 16/10/2023 - 31/10/2023, εκτός Σαββατοκύριακων, μεταξύ των ωρών 07:00 - 18:00, θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτοστρώσεων στον δρόμο Τεμπριάς – Γαλάτας (Ε908).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα παραμένει κλειστή μία λωρίδα του δρόμου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Τέσσερις συλλήψεις στη Λεμεσό: Toυς τσάκωσαν με την «πραμάτεια» τους - Ανάμεσα τους γυναίκα

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Από σήμερα Παρασκευή, 03 Μαΐου, το σύστημα φωτοεπισήμανσης επεκτείνεται περαιτέρω στην επαρχία Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top