Συγκινούν τα μηνύματα φίλων και συγγενών του αδικοχαμένου Βασίλη Ναθαναήλ - «Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ…» - Πότε θα τελεστεί η κηδεία

Συγκινούν τα μηνύματα φίλων και συγγενών του αδικοχαμένου Βασίλη Ναθαναήλ - «Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ…» - Πότε θα τελεστεί η κηδεία

Θρήνο ανά το Παγκύπριο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Κύπριου ηθοποιού, Βασίλη Ναθαναήλ.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από την ζωή την Κυριακή (15/10) σε ηλικία 71 ετών, με την κηδεία του να έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (17/10) ) η ώρα 2:00μμ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό.

Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Αγίου Νικολάου Λεμεσό ενώ παράκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές.

Συγκίνηση προκαλούν φίλοι και συγγενείς του Βασίλη Ναθαναήλ, οι οποίοι τον αποχαιρέτησαν με συγκινητικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε μερικά από τα μηνύματα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».