ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Βολές» Ατταλίδου σε μέλη των Οικολόγων - «Ο κ. Θεοπέμπτου δεν υπολόγισε σε κάποιους άλλους» - «Κάποιοι δεν έκατσαν να διαβάσουν ποτέ ποιες είναι οι θέσεις των Πρασίνων»

«Βολές» Ατταλίδου σε μέλη των Οικολόγων - «Ο κ. Θεοπέμπτου δεν υπολόγισε σε κάποιους άλλους» - «Κάποιοι δεν έκατσαν να διαβάσουν ποτέ ποιες είναι οι θέσεις των Πρασίνων»

Πυροβολώντας αποχώρησε από το Κίνημα Οικολόγων, η βουλεύτρια Αλεξάνδρα Ατταλίδου, η οποία γνωστοποίησε την είδηση χθες Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου, μέσω γραπτής της δήλωσης.

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha, «Alpha Καλημέρα» η Αλεξάνδρα Ατταλίδου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις πολιτικές της θέσεις και ιδεολογίες, ενώ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για κάποια μέλη του Κινήματος.

Όπως ανέφερε η κα Ατταλίδου, «όταν μπήκα στο Κίνημα δεν παράδωσα ούτε την πολιτική μου σκέψη, ούτε συνείδησή μου σε κανένα. Είμαι ένας άνθρωπος που σκέφτομαι και ενεργώ αυτόβουλα μια ζωή και γι’ αυτό με προσέγγισαν», τόνισε.

Μπήκα στο Κίνημα και προτού μπω, συνέχισε, «εξήγησα τις θέσεις μου και διαχώρισα γραπτώς τις θέσεις μου στο Κυπριακό, ενώ είχα υποσχέσεις ότι θα προχωρήσουμε σε ιδεολογικό συνέδριο. Είχα την υπόσχεση από τον κ. Θεοπέμπτου. Ο κ. Θεοπέμπτου όμως, δεν υπολόγισε σε κάποιους άλλους οι οποίοι, θεωρούν ανάθεμα να αλλάξουμε το οτιδήποτε έχει γραφτεί δεν ξέρω κι εγώ πότε και έχει ξεπεραστεί από την ιστορία».

«Εγώ μπορούσα να μπω σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα, και μπήκα στο Πράσινο κίνημα ακριβώς γιατί, όπως είπα και στον κ. Θεοπέμπτου στη συνάντηση που είχαμε κάνει τότε, προσυπογράφω μέχρι και την τελευταία τελεία και κόμμα, το μανιφέστο των Πρασίνων της Ευρώπης. Δεν μπορώ μετά να διαπραγματεύομαι εάν θα υποστηρίξω τα ίσα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, ή αν θα υποστηρίξω τα δικαιώματα των μεταναστών. Δεν μπορούμε αυτά τα πράγματα να τα διαπραγματευόμαστε, γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν έκατσαν να διαβάσουν ποτέ ποιες είναι οι θέσεις των Πρασίνων», σημείωσε η κα Ατταλίδου.

Ταυτόχρονα, η κα Ατταλίδου δεν παρέλειψε να αναφερθεί τόσο στις επικείμενες Ευρωεκλογές και εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Όπως δήλωσε, «ενόψει των ευρωεκλογών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για να μπορέσεις να προσελκύσεις κόσμο, έπρεπε ήδη εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, σε αυτά τα πράγματα να είμαστε ανοιχτοί και διάφανοι στην κοινωνία. Θεωρώ ότι έπρεπε το Κίνημα, να πάρει θέση και δεν πήρε, αφήνοντας τις καταστάσεις να διαιωνίζονται».

Δείτε βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top