Σήμερα στην Πάτρα η εκδίκαση της αίτησης διαζυγίου Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου - Ποιοι οι λόγοι χωρισμού

Σήμερα στην Πάτρα η εκδίκαση της αίτησης διαζυγίου Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου - Ποιοι οι λόγοι χωρισμού

Εκδικάζεται σήμερα Παρασκευή 20/10/2023, στην Πάτρα η αίτηση αγωγής διαζυγίου που έχει καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του και κατηγορουμένης για τον θάνατο των τριών παιδιών τους, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Κανείς δεν γνωρίζει αν ο ίδιος θα δώσει το παρών ή θα εκπροσωπηθεί διά του δικηγόρου του Δημήτρη Καράμπελα. Στην αγωγή εξηγεί αναλυτικά τους όρους υπό τους οποίους που επιθυμεί να λυθεί ο γάμος του, ενώ αναφέρεται και στο βαρύτατο κατηγορητήριο εναντίον της.

Σήμερα, εξάλλου, συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών η δίκη της Πισπιρίγκου, η οποία και φθάνει στο τέλος της. Μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων μαρτύρων, θα αγορεύσουν οι δικηγόροι, ο εισαγγελέας και θα εκδοθεί η απόφαση.

Στα τέλη Νοεμβρίου θα ξεκινήσει η δεύτερη δίκη για τους θανάτους των παιδιών της, Ιριδας και Μαλένας.

Πηγή: Pelop.gr/skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Μία εβδομάδα πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο εισέρχεται στην πιο κρίσιμη και πιο φορτισμένη φάση της προεκλογικής περιόδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE