Αλλοδαπός μπήκε σε τράπεζα, φώναζε και προκάλεσε ζημιές – Συνελήφθη από τις Αρχές

Αλλοδαπός μπήκε σε τράπεζα, φώναζε και προκάλεσε ζημιές – Συνελήφθη από τις Αρχές

Σε κινητοποίηση τέθηκε πριν από λίγο η Αστυνομία, μετά από πληροφορία για αλλοδαπό άνδρα ο οποίος, φαίνεται να μπήκε σε τράπεζα, να φώναζει και να προκαλεί ζημιές σε εξοπλισμό του υποκαταστήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας εισήλθε σε υποκατάστημα τράπεζας στη Λευκωσία και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ξεκίνησε να φωνάζει στη μητρική του γλώσσα και να προκαλεί ζημιές σε εξοπλισμό.

Στο σημείο έσπευσαν επί τόπου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ακινητοποιώντας και συλλαμβάνοντας τον δράστη.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE