Αλλοδαπός μπήκε σε τράπεζα, φώναζε και προκάλεσε ζημιές – Συνελήφθη από τις Αρχές

Αλλοδαπός μπήκε σε τράπεζα, φώναζε και προκάλεσε ζημιές – Συνελήφθη από τις Αρχές

Σε κινητοποίηση τέθηκε πριν από λίγο η Αστυνομία, μετά από πληροφορία για αλλοδαπό άνδρα ο οποίος, φαίνεται να μπήκε σε τράπεζα, να φώναζει και να προκαλεί ζημιές σε εξοπλισμό του υποκαταστήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας εισήλθε σε υποκατάστημα τράπεζας στη Λευκωσία και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ξεκίνησε να φωνάζει στη μητρική του γλώσσα και να προκαλεί ζημιές σε εξοπλισμό.

Στο σημείο έσπευσαν επί τόπου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ακινητοποιώντας και συλλαμβάνοντας τον δράστη.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.