Αλλοδαπός μπήκε σε τράπεζα, φώναζε και προκάλεσε ζημιές – Συνελήφθη από τις Αρχές

Αλλοδαπός μπήκε σε τράπεζα, φώναζε και προκάλεσε ζημιές – Συνελήφθη από τις Αρχές

Σε κινητοποίηση τέθηκε πριν από λίγο η Αστυνομία, μετά από πληροφορία για αλλοδαπό άνδρα ο οποίος, φαίνεται να μπήκε σε τράπεζα, να φώναζει και να προκαλεί ζημιές σε εξοπλισμό του υποκαταστήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας εισήλθε σε υποκατάστημα τράπεζας στη Λευκωσία και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ξεκίνησε να φωνάζει στη μητρική του γλώσσα και να προκαλεί ζημιές σε εξοπλισμό.

Στο σημείο έσπευσαν επί τόπου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ακινητοποιώντας και συλλαμβάνοντας τον δράστη.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE