Αλλοδαπός μπήκε σε τράπεζα, φώναζε και προκάλεσε ζημιές – Συνελήφθη από τις Αρχές

Αλλοδαπός μπήκε σε τράπεζα, φώναζε και προκάλεσε ζημιές – Συνελήφθη από τις Αρχές

Σε κινητοποίηση τέθηκε πριν από λίγο η Αστυνομία, μετά από πληροφορία για αλλοδαπό άνδρα ο οποίος, φαίνεται να μπήκε σε τράπεζα, να φώναζει και να προκαλεί ζημιές σε εξοπλισμό του υποκαταστήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας εισήλθε σε υποκατάστημα τράπεζας στη Λευκωσία και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ξεκίνησε να φωνάζει στη μητρική του γλώσσα και να προκαλεί ζημιές σε εξοπλισμό.

Στο σημείο έσπευσαν επί τόπου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ακινητοποιώντας και συλλαμβάνοντας τον δράστη.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.