Ηράκλειο: Αγωνία για τη ζωή του 17χρονου που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Ηράκλειο: Αγωνία για τη ζωή του 17χρονου που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Ώρες αγωνίας για την οικογένειά, τους φίλους και τους συμμαθητές του 17χρονου που τραυματίστηκε βαριά στο τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Ο 17χρονος που εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου και απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική φέρει κρανιοεγκεφαλικές και άλλες κακώσεις και η κατάστασή της υγείας του κρίνεται βαριά από τους γιατρούς της ΜΕΘ του Βενιζελείου, όπου νοσηλεύεται. Από τους θεράποντες γιατρούς καταβάλλεται υπεράνθρωπη προσπάθεια να σταθεροποιηθεί και να κρατηθεί στη ζωή ο 17χρονος.

Ήδη στο νοσοκομείο βρίσκονται συγγενείς του 17χρονου και πολλοί συμμαθητές του που έσπευσαν στο πλευρό της οικογένειας μόλις πληροφορήθηκαν την κρισιμότητα της κατάστασής του.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.