Ν. Χριστοδουλίδης: «Οφείλουμε πολλά στην τρίτη ηλικία - Προχωράμε στην εκπόνηση στρατηγικής για κάλυψη κενών»

Ν. Χριστοδουλίδης: «Οφείλουμε πολλά στην τρίτη ηλικία - Προχωράμε στην εκπόνηση στρατηγικής για κάλυψη κενών»

Είναι σε συνεργασία με τις εθελοντικές οργανώσεις που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις, είπε το βράδυ της Παρασκευής (20/10) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος σε εκδήλωση του Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Χλώρακας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «είμαστε εδώ, μαζί με την Υφυπουργό Πρόνοιας, ακριβώς, για να στηρίξουμε τον εθελοντισμό. Θέλω να συγχαρώ για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται.

Η Πολιτεία από μόνη της δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. Είναι σε συνεργασία με εθελοντικά Σώματα, εθελοντικές ομάδες, που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε προκλήσεις που έχουμε, ειδικότερα όταν αφορούν την τρίτη ηλικία στη χώρα μας. Είναι στην τρίτη ηλικία που οφείλουμε πάρα πολλά.

Και από δικής μας πλευράς έχουμε λάβει απόφαση στο Υπουργικό Συμβούλιο να προχωρήσουμε στην εκπόνηση στρατηγικής για την τρίτη ηλικία, γιατί βλέπουμε ότι υπάρχουν κενά και θα πρέπει να κάνουμε και εμείς περισσότερα ως Πολιτεία, πάντα σε συνεργασία με όλους τους συμπατριώτες μας, τους συμπολίτες μας που μέσα από το υστέρημα του χρόνου τους εργάζονται και δείχνουν πραγματικά το ενδιαφέρον τους».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE