Οδηγοί προσοχή: Κλείνει την Κυριακή τμήμα του αυτοκινητόδρομου λόγω εργασιών – Πώς θα διοχετεύεται η κίνηση

Οδηγοί προσοχή: Κλείνει την Κυριακή τμήμα του αυτοκινητόδρομου λόγω εργασιών – Πώς θα διοχετεύεται η κίνηση

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, την Κυριακή 22/10/2023 (06:30 – 16:30), θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιούνται εργασίες στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από την έξοδο Μονής μέχρι την έξοδο Πεντακώμου με κατεύθυνση προς Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών τμήμα του αυτοκινητόδρομου, μήκους 3 χλμ. περίπου, μεταξύ Μονής και Πεντακώμου, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, θα είναι κλειστό.

Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.