Οδηγοί προσοχή: Κλείνει την Κυριακή τμήμα του αυτοκινητόδρομου λόγω εργασιών – Πώς θα διοχετεύεται η κίνηση

Οδηγοί προσοχή: Κλείνει την Κυριακή τμήμα του αυτοκινητόδρομου λόγω εργασιών – Πώς θα διοχετεύεται η κίνηση

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, την Κυριακή 22/10/2023 (06:30 – 16:30), θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιούνται εργασίες στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από την έξοδο Μονής μέχρι την έξοδο Πεντακώμου με κατεύθυνση προς Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών τμήμα του αυτοκινητόδρομου, μήκους 3 χλμ. περίπου, μεταξύ Μονής και Πεντακώμου, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, θα είναι κλειστό.

Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.