Οδηγοί προσοχή: Κλείνει την Κυριακή τμήμα του αυτοκινητόδρομου λόγω εργασιών – Πώς θα διοχετεύεται η κίνηση

Οδηγοί προσοχή: Κλείνει την Κυριακή τμήμα του αυτοκινητόδρομου λόγω εργασιών – Πώς θα διοχετεύεται η κίνηση

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, την Κυριακή 22/10/2023 (06:30 – 16:30), θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιούνται εργασίες στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από την έξοδο Μονής μέχρι την έξοδο Πεντακώμου με κατεύθυνση προς Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών τμήμα του αυτοκινητόδρομου, μήκους 3 χλμ. περίπου, μεταξύ Μονής και Πεντακώμου, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, θα είναι κλειστό.

Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακοίνωσε Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο στο Μουμπάι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανακοίνωσε Κυπριακό Εμπορικό Κέντρο στο Μουμπάι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση της Κυβέρνησης για λειτουργία Κυπριακού Εμπορικού Κέντρου στη Μουμπάι, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί κρατική επίσκεψη στην Ινδία, συνοδευόμενος από μεγάλο αριθμό μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και πολυπληθή επιχειρηματική αποστολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE