ΔΙΕΘΝΗ

Αναστάτωση στα 30.000 πόδια: Πιλότος και συγκυβερνήτης αρρώστησαν συγχρόνως εξαιτίας... περίεργης μυρωδιάς

Αναστάτωση στα 30.000 πόδια: Πιλότος και συγκυβερνήτης αρρώστησαν συγχρόνως εξαιτίας... περίεργης μυρωδιάς

Ένας πιλότος και ο συγκυβερνήτης του, σε πτήση της British Airways μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού και οι δύο εισέπνευσαν μια «περίεργη μυρωδιά» και αρρώστησαν στο πιλοτήριο κατά τη διάρκεια πτήσης για Λονδίνο.

Αναγκάστηκαν να φορέσουν μάσκες οξυγόνου αφού ανέφεραν τη δυσοσμία στον πύργο ελέγχου, ενώ βρίσκονταν στα 30.000 πόδια στον αέρα το πρωί της Πέμπτης (19/10).

Αφού ήρθαν σε επαφή με υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στο έδαφος, το κατάμεστο αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Χίθροου, μετά την απογείωσή του από το Νιούκαστλ.

Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο εν μέσω φόβων ότι μπορεί να είχαν εκτεθεί σε τοξικές χημικές ουσίες.

Ασθενοφόρα και πυροσβεστικές υπηρεσίες έσπευσαν στο Κέντρο Αναφοράς Πληρώματος της αεροπορικής εταιρείας, όπου οι δύο πιλότοι αξιολογήθηκαν αρχικά αφού «είχαν εισπνεύσει καπνό» στο δραματικό περιστατικό στο πιλοτήριο. Στη συνέχεια τους έστειλαν στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Μια πηγή είπε στη Sun: «Ήταν ένα συγκλονιστικό περιστατικό. Η άμεση ανησυχία είναι προφανώς για τους δύο πιλότους. Αλλά είναι επίσης εντυπωσιακή η ανησυχία για το τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν αυτά τα δύο μέλη του πληρώματος του πιλοτηρίου βρίσκονταν στα χειριστήρια ενός γεμάτου τζετ στα 25.000 πόδια. Δεν αρκεί να το σκέφτεσαι. Έχουν ξεκινήσει έρευνες για αυτό το ανησυχητικό περιστατικό».

Πηγή: ethnos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top