Έπεσαν πυροβολισμοί στη Λευκωσία μετά από άγριο καυγά μεταξύ αδελφών - Έριξε στον αέρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας από αυτούς

Έπεσαν πυροβολισμοί στη Λευκωσία μετά από άγριο καυγά μεταξύ αδελφών - Έριξε στον αέρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας από αυτούς

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές όταν γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής (22/10) στη Λευκωσία, λήφθηκε πληροφορία για πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρία αδέλφια σε οικία στο Τσέρι ενεπλάκησαν σε έντονη διαμάχη. Ένας από αυτούς πήρε το κυνηγετικό όπλο στα χέρια και έριξε στον αέρα.

Από τους πυροβολισμούς, τραυματίστηκε επιπόλαια ένας από τα αδέλφια. Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν χρειάστηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Στη σκηνή εξακολουθούν να βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις και συλλογή μαρτυριών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE