Επίθεση σε Ισραηλινό: Ανακρίθηκαν δύο ανήλικοι Σύριοι - Ψάχνουν άλλους τρεις

Επίθεση σε Ισραηλινό: Ανακρίθηκαν δύο ανήλικοι Σύριοι - Ψάχνουν άλλους τρεις

Ενώπιον των ανακριτών βρίσκονται δύο ανήλικοι, Συριακής καταγωγής, αναφορικά με την υπόθεση επίθεσης σε Ισραηλινούς που εκτυλίχθηκε στη Λάρνακα, το βράδυ του Σαββάτου (21/10).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για δύο πρόσωπα ηλικίας 15 και 16 ετών, τα οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με αδικήματα επίθεσης, κλοπής, απειλής και αδικήματα για ρατσισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, για την ίδια υπόθεση η Αστυνομία αναζητεί ακόμη τρία άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι, γύρω στις 19:30 το βράδυ του Σαββάτου (21/1), Ισραηλινός ενώ βρισκόταν με ακόμη δυο πρόσωπα στην οδό Ερμού στη Λάρνακα, αναρτούσαν αφίσες με αγνοούμενα παιδιά από το Ισραήλ, τέσσερα πρόσωπα τους πλησίασαν και ο ένας τους επιτέθηκε.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την καταγγελία του Ισραηλινού, το συγκεκριμένο πρόσωπο τον έσπρωξε, του πήρε την τσάντα με τις εικόνες και έριξε προς το μέρος του ένα κομμάτι ξύλο, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κάποιος.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE