Επίθεση σε Ισραηλινό: Ανακρίθηκαν δύο ανήλικοι Σύριοι - Ψάχνουν άλλους τρεις

Επίθεση σε Ισραηλινό: Ανακρίθηκαν δύο ανήλικοι Σύριοι - Ψάχνουν άλλους τρεις

Ενώπιον των ανακριτών βρίσκονται δύο ανήλικοι, Συριακής καταγωγής, αναφορικά με την υπόθεση επίθεσης σε Ισραηλινούς που εκτυλίχθηκε στη Λάρνακα, το βράδυ του Σαββάτου (21/10).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για δύο πρόσωπα ηλικίας 15 και 16 ετών, τα οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με αδικήματα επίθεσης, κλοπής, απειλής και αδικήματα για ρατσισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, για την ίδια υπόθεση η Αστυνομία αναζητεί ακόμη τρία άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι, γύρω στις 19:30 το βράδυ του Σαββάτου (21/1), Ισραηλινός ενώ βρισκόταν με ακόμη δυο πρόσωπα στην οδό Ερμού στη Λάρνακα, αναρτούσαν αφίσες με αγνοούμενα παιδιά από το Ισραήλ, τέσσερα πρόσωπα τους πλησίασαν και ο ένας τους επιτέθηκε.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την καταγγελία του Ισραηλινού, το συγκεκριμένο πρόσωπο τον έσπρωξε, του πήρε την τσάντα με τις εικόνες και έριξε προς το μέρος του ένα κομμάτι ξύλο, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κάποιος.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE