Άγρια δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας σκότωσε την κόρη του

Άγρια δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας σκότωσε την κόρη του

Ένα σοκαριστικό έγκλημα σημειώθηκε εχθές το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, όπου μια γυναίκα δολοφήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα.

Σύμφωνα με την EΡΤ, η 42χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στις Συκιές και αμέσως ενημερώθηκαν οι Αρχές. Στο σημείο έφθασε ιατροδικαστής που διαπίστωσε ότι ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 69χρονου πατέρα της, ο οποίος βρέθηκε με σοβαρό τραύμα στην κοιλιακή χώρα σε σπίτι στην Τούμπα.

Ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του μετά το έγκλημα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE