Ρόδος: Ζήτησε ελεημοσύνη από ηλικιωμένο και τον λήστεψε

Ρόδος: Ζήτησε ελεημοσύνη από ηλικιωμένο και τον λήστεψε

«Χτενίζουν» τη Ρόδο οι αστυνομικοί του τμήματος Ιαλυσού και των συναρμόδιων υπηρεσιών, για να εντοπίσουν έναν άγνωστο κακοποιό που λήστεψε έναν ανυπεράσπιστο ηλικιωμένο τον οποίο πλησίασε παριστάνοντας τον επαίτη στον παραλιακό δρόμο του Παραδείσιου.

Το περιστατικό συνέβη στις 11.30΄ το πρωί της Δευτέρας όταν, σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλε ο 80χρονος κάτοικος της περιοχής, ο δράστης του ζήτησε τρία ευρώ και, όταν εκείνος απάντησε ότι δεν είχε μαζί του χρήματα, τον έσπρωξε ξαφνικά με βία ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Και ενώ ο ηλικιωμένος δεν μπορούσε να αντιδράσει, ο άγνωστος άρπαξε από τη τσέπη του το πορτοφόλι του, πήρε από αυτό τα 300 ευρώ που περιείχε και το πέταξε.

Αμέσως μετά, μπήκε σε ένα κόκκινο αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας και εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε το θύμα, ο ληστής ήταν πιθανότατα Ρομά ηλικίας περίπου 40 χρόνων, ύψους 1,80 μ., αδύνατος, μελαχρινός, με κοντό γένι και φορούσε κοντό καφέ παντελόνι και λευκό πουκάμισο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.