Ρόδος: Ζήτησε ελεημοσύνη από ηλικιωμένο και τον λήστεψε

Ρόδος: Ζήτησε ελεημοσύνη από ηλικιωμένο και τον λήστεψε

«Χτενίζουν» τη Ρόδο οι αστυνομικοί του τμήματος Ιαλυσού και των συναρμόδιων υπηρεσιών, για να εντοπίσουν έναν άγνωστο κακοποιό που λήστεψε έναν ανυπεράσπιστο ηλικιωμένο τον οποίο πλησίασε παριστάνοντας τον επαίτη στον παραλιακό δρόμο του Παραδείσιου.

Το περιστατικό συνέβη στις 11.30΄ το πρωί της Δευτέρας όταν, σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλε ο 80χρονος κάτοικος της περιοχής, ο δράστης του ζήτησε τρία ευρώ και, όταν εκείνος απάντησε ότι δεν είχε μαζί του χρήματα, τον έσπρωξε ξαφνικά με βία ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Και ενώ ο ηλικιωμένος δεν μπορούσε να αντιδράσει, ο άγνωστος άρπαξε από τη τσέπη του το πορτοφόλι του, πήρε από αυτό τα 300 ευρώ που περιείχε και το πέταξε.

Αμέσως μετά, μπήκε σε ένα κόκκινο αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας και εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε το θύμα, ο ληστής ήταν πιθανότατα Ρομά ηλικίας περίπου 40 χρόνων, ύψους 1,80 μ., αδύνατος, μελαχρινός, με κοντό γένι και φορούσε κοντό καφέ παντελόνι και λευκό πουκάμισο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέο χτύπημα σε κοντέινερ στα Στενά του Ορμούζ - Ανεβαίνει ξανά η τιμή του πετρελαίου

LIVE: Νέο χτύπημα σε κοντέινερ στα Στενά του Ορμούζ - Ανεβαίνει ξανά η τιμή του πετρελαίου

Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν: Τέρμα τα αντίποινα, αρχίζει ολοκληρωτικός πόλεμος. Το Ιράν διαμηνύει ότι τα Στενά του Ορμούζ βρίσκονται υπό τον έλεγχό του. Νωρίτερα, το Reuters μετέδωσε ότι το Ιράν τοποθέτησε 12 νάρκες στα Στενά, κάτι που αμφισβήτησε ο Τραμπ. Το Συμβούλιο Ασφαλείας ενέκρινε ψήφισμα των κρατών του Κόλπου κατά του Ιράν. Μαζική επίθεση με 100 ρουκέτες από τη Χεζμπολάχ στον Λίβανο προς το Ισραήλ, ηχούν σειρήνες στο Μπαχρέιν. Όλες οι εξελίξεις άμεσα και έγκυρα από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE