LIFESTYLE

Ωχ! Άγριο κράξιμο στα social media για τον Γιώργο Λιάγκα! Δείτε τι του γράφουν! (PHOTO)

Ωχ! Άγριο κράξιμο στα social media για τον Γιώργο Λιάγκα! Δείτε τι του γράφουν! (PHOTO)

Μια φωτογραφία ήταν αρκετή για να ξεσπάσει πόλεμος στο πρόσωπο του Γιώργου Λιάγκα. Ο παρουσιαστής ενημέρωσε τους φίλους του στο instagram με μια φωτογραφία του, ότι αλλάζει ραδιοφωνική στέγη. Τα σχόλια όμως δεν ήταν καθόλου κολακευτικά. Όχι όλα αλλά κάποια… τσάκιζαν.

 

«Τι να λάμψεις ρε κακομοίρη…. να κράξεις σα γνήσια κατίνα πες καλύτερα χαχαχαχαχαχαχαχαχα» «Και εις κατώτερα εύχομαι χαχαχαχαχαχαχαχαχα. Δεν κάνεις για ενημερωτικό ραδιόφωνο. Σε σουταρανε από το πρώτο σε ακροαματικοτητα ραδιόφωνο για να φτάσεις τώρα να είσαι στο 20ο. Εκεί θα μπορείς ελεύθερα να λες όλες τις κατίνες σου για τη μακρυπούλια και την παπαριζου » που δεν τις παντρεύεται κάνεις» χαχαχαχαχαχα» ήταν μερικά  από αυτά… Φυσικά άρχισε μεγάλος πόλεμος με τους μισούς να τον «θαβουν» και άλλους να βρίζουν όσους δεν είναι υπέρ του. Στη κουβέντα μπήκε και ο Βαγγέλης Περρής που στόχο είχε τον… μπάτλερ. Προφανώς έκανε χιούμορ καθώς γνωρίζουμε την καλή τους σχέση «perrisyrou Καλη επιτυχία αντίπαλε!! Να συντονιστουμε για να εξαφανίσουμε τον Ουγγαρεζο!!»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top