ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Διαδικτυακή Εκπαίδευση CLUSTER σε Αειφόρους Γεωργικούς Κλάδους παρατείνεται μέχρι τέλος Οκτωβρίου

Η Διαδικτυακή Εκπαίδευση CLUSTER σε Αειφόρους Γεωργικούς Κλάδους παρατείνεται μέχρι τέλος Οκτωβρίου

Το ΚΕΒΕ (Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο) ανακοινώνει την επιπλέον παράταση του επιτυχημένου εκπαιδευτικού προγράμματος CLUSTER, που πραγματοποιείται μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας Cluster. Το πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο για περαιτέρω παρακολούθηση έως την 31η Οκτωβρίου 2023.

Η εκπαιδευτική πλατφόρμα CLUSTER προσφέρει δωρεάν μαθήματα σε καινοτόμους και αειφόρους γεωργικούς κλάδους. Όσοι συμμετέχοντες έχουν ξεκινήσει την εκπαίδευσή τους μέσω της πλατφόρμας, θα έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους σε κεφάλαια που δεν έχουν ακόμα ολοκληρώσει, καθώς και να εγγραφούν σε νέες ενότητες που δεν έχουν ακόμα παρακολουθήσει, λαμβάνοντας το ανάλογο Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Η πλατφόρμα CLUSTER καλύπτει τα παρακάτω θέματα:

- Βιολογική Καλλιέργεια

- Υδροπονία

- Ενυδρειοπονία

- Βιομηχανική Επεξεργασία Τροφίμων

- Ήπιες Δεξιότητες

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τις ενότητες που τους ενδιαφέρουν, στον δικό τους χώρο και ρυθμό, και να λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης. Εγγραφές στο https://clusterlearning.net/.

Για επιπρόσθετες διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΚΕΒΕ: τηλέφωνο 22889712, email [email protected].

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top