ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απόπειρα φόνου στις Κεντρικές Φυλακές - Σε δίκη δύο κρατούμενοι μετά από οδηγίες της ΝΥ

Απόπειρα φόνου στις Κεντρικές Φυλακές - Σε δίκη δύο κρατούμενοι μετά από οδηγίες της ΝΥ

Οδηγίες δόθηκαν από τη Νομική Υπηρεσία για ποινική δίωξη των δύο εκ των τριών προσώπων που είχαν συλληφθεί στις Κεντρικές Φυλακές για φερόμενη υπόθεση συνωμοσίας για φόνο.

Συγκεκριμένα στη Νομική Υπηρεσία, παραδόθηκε ο φάκελος της διερευνώμενης υπόθεσης φόνου στην Πάφο μετά τη σύλληψη τριών προσώπων, ηλικίας 29, 38 και 45 ετών, στις Κεντρικές Φυλακές στις 12 Οκτωβρίου. Ακολούθως σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, δόθηκαν οδηγίες από τη Νομική Υπηρεσία για ποινική δίωξη του 29χρονου και του 38χρονου.

Ο κ. Νικολάου είπε στο ΚΥΠΕ πως η υπόθεση καταχωρείται σήμερα Παρασκευή ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, γιατί τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν στην Λευκωσία. Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, οι συλλήψεις αφορούν το ενδεχόμενο διάπραξης των αδικημάτων της συνωμοσίας για φόνο, συνωμοσίας για διάπραξη πλημμελήματος, της συνωμοσίας για αποτροπή της πορείας της δικαιοσύνης και παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία, της απόπειρας επηρεασμού μάρτυρα και απειλών.

Σημειώνεται πως αρχικά είχαν συλληφθεί τρία πρόσωπα 29, 38, και 45 ετών, στις κεντρικές φυλακές, στις 12 Οκτωβρίου σε συντονισμένη επιχείρηση στην οποία έλαβαν μέρος μέλη του ΤΑΕ Πάφου, του ΤΑΕ Αρχηγείου και της ΜΜΑΔ.

Περαιτέρω, είπε ο κ. Νικολάου, διενεργήθηκε έρευνα σε αριθμό κελιών στις κεντρικές φυλακές δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων έρευνας, όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία ενδεχομένως να συνδέονται με υπό διερεύνηση υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top