LIFESTYLE

Χριστιάνα Αριστοτέλους: To φιλανθρωπικό event που οργανώνει στον Alpha - Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: To φιλανθρωπικό event που οργανώνει στον Alpha - Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

«Μια ζεστή αγκαλιά» LIVE από την Χριστιάνα με αγάπη στο προαύλιο του ALPHA!

Μια φιλανθρωπική εκδήλωση πρωτοβουλία της εκπομπής «Με Αγάπη Χριστιάνα» την Κυριακή το πρωί στον ALPHA

Δίνουμε μια ζεστή αγκαλιά προσφέροντας τα μπουφάν των παιδιών και τα δικά μας που ίσως δεν χρησιμοποιούμε πια στηρίζοντας μαζί τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Μια ζεστή αγκαλιά ειδικά για τον «Σύνδεσμο Εθελοντών Λευκωσίας» και όλους του συνανθρώπους μας!

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου το προαύλιο του ALPHA Κύπρου θα γεμίσει με αγάπη και καλεσμένους όλους τους τηλεθεατές και όχι μόνο… Από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τη 1 το μεσημέρι η εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα» βγαίνει έξω από το στούντιο, πανέτοιμη να χαρίσει μία μεγάλη και ζεστή αγκαλιά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους και η ομάδα της προσκαλεί όλους όσοι επιθυμούν να προσφέρουν ένα ζεστό μπουφάν που δεν χρειάζονται πλέον στην γκαρνταρόμπα τους, να κάνουν τη βόλτα τους από τη φιλανθρωπική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον υπαίθριο χώρο του ALPHA Κύπρου στα Λατσιά, στη Λευκωσία.

Ανοίγουμε λοιπόν τις ντουλάπες μας, γιατί ίσως έχουμε μπουφάν που δεν φοράμε και τα δίνουμε στον «ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ», ο οποίος με τη σειρά του θα φροντίσει να τα μεταφέρει σε άπορες οικογένειες.

Ας ενώσουμε όλοι μαζί δυνάμεις για να μην μείνει καμία οικογένεια χωρίς μπουφάν αυτό τον χειμώνα. Σας περιμένουμε όλους και όλες γιατί #μαζί στον ALPHA… όλα γίνονται!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βρίσκονται σε εξέλιξη διάφορες δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, όπως φουσκωτά και face painting, καθώς και άλλες εκπλήξεις και ψυχαγωγικά happenings!

«Με Αγάπη Χριστιάνα» - Charity Event: Κυριακή 29 Οκτωβρίου (10:00-13:00) στο προαύλιο του ALPHA Κύπρου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top