Γεάδης Γεάδη: «Οφείλουμε να πούμε τα δικά μας όχι»

Γεάδης Γεάδη: «Οφείλουμε να πούμε τα δικά μας όχι»

Για να τιμήσουμε το έπος του 1940 οφείλουμε να πούμε τα δικά μας όχι, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη, μετά την μαθητική παρέλαση στη Λευκωσία για την εθνικη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Ανέφερε ότι «η Κύπρος ως αναπόσπαστο και αδιαίρετο μέρος του ελληνισμού τίμησε σήμερα την επέτειο του 1940» και πρόσθεσε πως «στα βουνά της Πίνδου γράφτηκαν νέες σελίδες ιστορίας που θύμισαν σε όλο τον κόσμο ότι ο ελληνισμός δεν μετρά τον εχθρό με βάση τον αριθμό».

Ο κ. Γεάδη είπε ακόμη ότι «σήμερα, για να τιμήσουμε το ιστορικό έπος του 1940 οφείλουμε και εμείς να πούμε τα δικά μας όχι».

«Όχι στην τουρκοποίηση, όχι στην ισλαμοποίηση, όχι στην παραγραφή και αλλοίωση της ιστορίας, όχι στην διαγραφή της θρησκείας μας, όχι δεν πουλάμε την ψυχή μας, τις αξίες και τα ιδανικά μας», κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Αυτός είναι ο ιδεολογικός προσανατολισμός της Κυβέρνησης – Το FBI, η διαφθορά και το πρόγραμμα διακυβέρνησης

ΠτΔ: Αυτός είναι ο ιδεολογικός προσανατολισμός της Κυβέρνησης – Το FBI, η διαφθορά και το πρόγραμμα διακυβέρνησης

Τον ιδεολογικό προσανατολισμό της κυβέρνησης σκιαγράφησε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε αποκλειστική συνέντευξη στην τηλεόραση Plus και τον Μανώλη Καλαντζή. Κάνει λόγο για μια «κεντροδεξιά κυβέρνηση με κοινωνικό φιλελευθερισμό».

BEST OF TOTHEMAONLINE