Τζόκερ: Κύπριος έπαιξε τυχαία επιλογή και βρήκε τους 5 αριθμούς - Το ποσό της επιτυχίας

Τζόκερ: Κύπριος έπαιξε τυχαία επιλογή και βρήκε τους 5 αριθμούς - Το ποσό της επιτυχίας

Τουλάχιστον €700.000 θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Τρίτης 31/10/2023 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη χθεσινή διαλογή της 2668ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ.

Στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν τρία (3) τυχερά δελτία, μεταξύ τους και ένα δελτίο από την Κύπρο. Ο Κύπριος τυχερός έπαιξε 20 στήλες και κέρδισε με σύστημα τυχαίας επιλογής.

Το τυχερό δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο: SMALIA ENTERPRISES LTD ΝΙΚΟΥ ΨΑΡΑ 46 ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΚΥΠΡΟΣ.

Κάθε επιτυχία θα λάβει €15.593,04 (προ φόρων κερδών).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE