Τζόκερ: Κύπριος έπαιξε τυχαία επιλογή και βρήκε τους 5 αριθμούς - Το ποσό της επιτυχίας

Τζόκερ: Κύπριος έπαιξε τυχαία επιλογή και βρήκε τους 5 αριθμούς - Το ποσό της επιτυχίας

Τουλάχιστον €700.000 θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Τρίτης 31/10/2023 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη χθεσινή διαλογή της 2668ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ.

Στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν τρία (3) τυχερά δελτία, μεταξύ τους και ένα δελτίο από την Κύπρο. Ο Κύπριος τυχερός έπαιξε 20 στήλες και κέρδισε με σύστημα τυχαίας επιλογής.

Το τυχερό δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο: SMALIA ENTERPRISES LTD ΝΙΚΟΥ ΨΑΡΑ 46 ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΚΥΠΡΟΣ.

Κάθε επιτυχία θα λάβει €15.593,04 (προ φόρων κερδών).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στην καθολική αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζει η πατρίδα μας ως λιμάνι ασφάλειας σε μια περιοχή που μαστίζεται από παρατεταμένες κρίσεις, τονίζοντας ότι αυτό τον ρόλο θα έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE