Τζόκερ: Κύπριος έπαιξε τυχαία επιλογή και βρήκε τους 5 αριθμούς - Το ποσό της επιτυχίας

Τζόκερ: Κύπριος έπαιξε τυχαία επιλογή και βρήκε τους 5 αριθμούς - Το ποσό της επιτυχίας

Τουλάχιστον €700.000 θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Τρίτης 31/10/2023 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη χθεσινή διαλογή της 2668ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ.

Στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν τρία (3) τυχερά δελτία, μεταξύ τους και ένα δελτίο από την Κύπρο. Ο Κύπριος τυχερός έπαιξε 20 στήλες και κέρδισε με σύστημα τυχαίας επιλογής.

Το τυχερό δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο: SMALIA ENTERPRISES LTD ΝΙΚΟΥ ΨΑΡΑ 46 ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΚΥΠΡΟΣ.

Κάθε επιτυχία θα λάβει €15.593,04 (προ φόρων κερδών).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE