Τζόκερ: Κύπριος έπαιξε τυχαία επιλογή και βρήκε τους 5 αριθμούς - Το ποσό της επιτυχίας

Τζόκερ: Κύπριος έπαιξε τυχαία επιλογή και βρήκε τους 5 αριθμούς - Το ποσό της επιτυχίας

Τουλάχιστον €700.000 θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Τρίτης 31/10/2023 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη χθεσινή διαλογή της 2668ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ.

Στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν τρία (3) τυχερά δελτία, μεταξύ τους και ένα δελτίο από την Κύπρο. Ο Κύπριος τυχερός έπαιξε 20 στήλες και κέρδισε με σύστημα τυχαίας επιλογής.

Το τυχερό δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο: SMALIA ENTERPRISES LTD ΝΙΚΟΥ ΨΑΡΑ 46 ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΚΥΠΡΟΣ.

Κάθε επιτυχία θα λάβει €15.593,04 (προ φόρων κερδών).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE