Οι τρυφερές ευχές της Δέσποινας Βανδή στον Βασίλη Μπισμπίκη για τα γενέθλιά του - «Σε λατρεύω»

Οι τρυφερές ευχές της Δέσποινας Βανδή στον Βασίλη Μπισμπίκη για τα γενέθλιά του - «Σε λατρεύω»

Πολύ ξεχωριστή ήταν η χθεσινή (29/10) μέρα για τον Βασίλη Μπισμπίκη καθώς είχε τα γενέθλιά του. Δημοσιεύοντας πρόσφατες φωτογραφίες από το ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη αλλά και ένα βίντεο όπου έκαναν τούρτα έκπληξη στον ηθοποιό, η Δέσποινα Βανδή εκδήλωσε τα συναισθήματά της σε ανάρτησή της στο Instagam:

«Χρόνια πολλά αγάπη μου! Να είναι γεμάτα με ευτυχισμένες μέρες και νύχτες! Να κρατιόμαστε έτσι πάντα χέρι-χέρι και να περπατάμε τις διαβάσεις της ζωής! Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος, σύντροφος, φίλος, πατέρας, καλλιτέχνης με τόση γενναιοδωρία ψυχής που σου αξίζουν μόνο τα καλύτερα! Σε λατρεύω».

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE