Ιαπωνία: Άνδρας ταμπουρώθηκε σε ταχυδρομείο και κρατά ομήρους

Ιαπωνία: Άνδρας ταμπουρώθηκε σε ταχυδρομείο και κρατά ομήρους

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία της Ιαπωνίας, καθώς ένας οπλισμένος άνδρας κρατά τουλάχιστον έναν όμηρο σε ταχυδρομείο στον νομό Σάιταμα, βορειοδυτικά του Τόκιο, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές.

Γύρω στις 14:15 τοπική ώρα σήμερα (07:15 ώρα Ελλάδος) “ένας άνθρωπος κρατά ομήρους και οχυρώθηκε σε ταχυδρομείο” στην πόλη Ουαράμπι, ανακοίνωσαν οι δημοτικές αρχές της στον ιστότοπό τους, όπου διευκρινίζουν ότι αυτός είχε στην κατοχή του αντικείμενο που έμοιαζε με πυροβόλο όπλο.

Το ταχυδρομείο βρίσκεται κοντά σε νοσοκομείο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σαφές πόσοι άνθρωποι κρατούνται όμηροι.

Δείτε tweet από το σημείο:

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.