Ιαπωνία: Άνδρας ταμπουρώθηκε σε ταχυδρομείο και κρατά ομήρους

Ιαπωνία: Άνδρας ταμπουρώθηκε σε ταχυδρομείο και κρατά ομήρους

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία της Ιαπωνίας, καθώς ένας οπλισμένος άνδρας κρατά τουλάχιστον έναν όμηρο σε ταχυδρομείο στον νομό Σάιταμα, βορειοδυτικά του Τόκιο, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές.

Γύρω στις 14:15 τοπική ώρα σήμερα (07:15 ώρα Ελλάδος) “ένας άνθρωπος κρατά ομήρους και οχυρώθηκε σε ταχυδρομείο” στην πόλη Ουαράμπι, ανακοίνωσαν οι δημοτικές αρχές της στον ιστότοπό τους, όπου διευκρινίζουν ότι αυτός είχε στην κατοχή του αντικείμενο που έμοιαζε με πυροβόλο όπλο.

Το ταχυδρομείο βρίσκεται κοντά σε νοσοκομείο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σαφές πόσοι άνθρωποι κρατούνται όμηροι.

Δείτε tweet από το σημείο:

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Λετυμπιώτης «Η δυσαρέσκεια μας με το ΗΒ έχει εκφραστεί με τον πλέον διπλωματικό τρόπο» - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα»

LIVE: Λετυμπιώτης «Η δυσαρέσκεια μας με το ΗΒ έχει εκφραστεί με τον πλέον διπλωματικό τρόπο» - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα»

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Έρχονται φρεγάτες και F-16 από την Ελλάδα και στην Κύπρο αναμένεται ο Νίκος Δένδιας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE