Το Αλεξούι ο στόχος των δραστών - Δέχθηκε πυρά ενώ βρισκόταν στο μπαλκόνι του

Το Αλεξούι ο στόχος των δραστών - Δέχθηκε πυρά ενώ βρισκόταν στο μπαλκόνι του

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία μετά από πληροφορία για απόπειρα φόνου σε βάρος γνωστού προσώπου.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι, στόχος των δραστών ήταν ο Αλέξης Μαυρομιχάλης (Αλεξούι), ο οποίος βρισκόταν στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του στον δεύτερο όροφο, στην Ακρόπολη, όταν δέχθηκε πυροβολισμούς.

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον γνωστού προσώπου έξω από την οικία του, ενώ το εν λόγω πρόσωπο έχει μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι είναι σοβαρά τραυματισμένος και αυτή τη στιγμή χειρουργείται.

Ταυτόχρονα, όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες στην περιοχή Κοτσιάτη και πιθανόν να σχετίζεται με την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε.

Φωτογραφίες από την σκηνή του εγκλήματος:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν». Ακολούθησαν αντίποινα με πυραυλική επίθεση από Ιράν στο Τελ Αβίβ με νεκρούς και τραυματίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE