ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του Αλέξη Μαυρομιχάλη - Όσα κατέδειξε

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του Αλέξη Μαυρομιχάλη - Όσα κατέδειξε

Διενεργήθηκε σήμερα (1/11) η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του Αλέξη Μαυρομιχάλη.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ο θάνατος του Μαυρομιχάλη επήλθε από αιμορραγικό σοκ συνεπεία ρήξεως ύπατος και πνεύμονα προκληθέντα από πυροβόλο όπλο.

Υπενθυμίζεται ότι «φως» στην υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξη Μαυρομιχάλη, αναμένεται να ρίξουν οι κάμερες ασφαλείας που βρίσκονταν εγκατεστημένες στο μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου διέμενε, οι οποίες φαίνεται να κατέγραφαν τη στιγμή της εκτέλεσής του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Μαυρομιχάλης βρισκόταν στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του στον δεύτερο όροφο, όταν δέχθηκε πυροβολισμούς.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και άφησε τη τελευταία του πνοή ενώ βρισκόταν στο χειρουργείο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top