«Πάτησε» τον Ζβέρεφ και έκλεισε θέση για τους «8» του Paris Masters ο Τσιτσιπάς

«Πάτησε» τον Ζβέρεφ και έκλεισε θέση για τους «8» του Paris Masters ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν χαμπάριασε από τον τραυματισμό του και επικρατώντας 2-0 σετ του Αλεξάντερ Ζβέρεφ, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Paris Masters.

Τραυματίστηκε νωρίς στο παιχνίδι, αλλά δεν πτοήθηκε και καθάρισε τον Ζβέρεφ ο Τσιτσιπάς (2-0 σετ)!

Ο Έλληνας πρωταθλητής έπαιξε εξαιρετικό τένις σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και όντας πολύ συγκεντρωμένος και ψύχραιμος, όταν χρειαζόταν, έκλεισε θέση για τα προημιτελικά του Paris Masters.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE