Για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονου κατηγορείται 24χρονη δασκάλα στις ΗΠΑ - Είχε παντρευτεί πριν από 58 ημέρες

Για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονου κατηγορείται 24χρονη δασκάλα στις ΗΠΑ - Είχε παντρευτεί πριν από 58 ημέρες

Κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης ενός 14χρονου αντιμετωπίζει μια 24χρονη δασκάλα στην Αϊόβα των ΗΠΑ, η οποία φέρεται, επίσης, να έστειλε γυμνές της φωτογραφίες μέσω Snapchat σε αγόρια κάτω των 13 ετών.

Η Κάσιντι Κράους παραιτήθηκε απο την εργασία της στα εκπαιδευτήρια IKM-Manning Schools στις 25 Αυγούστου, τρεις ημέρες πριν ο σύζυγός της με τον οποίο ήταν παντρεμένη για 58 ημέρες, να υποβάλει αίτηση για διαζύγιο.

Δείτε φωτογραφίες της 24χρονης δασκάλας με τον πρώην σύζυγό της

daskala-ipa2
daskala-ipa3
daskala-ipa4

Την ίδια ημέρα είχε ανακοινώσει η διεύθυνση του σχολείου ότι η Κράους ερευνάται μετά από καταγγελίες γονέα ότι έστειλε στο παιδί του άσεμνο υλικό.

Αν καταδικαστεί για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, η 24χρονη δάσκαλα κινδυνεύει να βρεθεί στη φυλακή για 33 χρόνια.

Ανάμεσα στις κατηγορίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία είναι «σεξουαλικές πράξεις με άτομο 14 ετών», «άγγιγμα των γεννητικών οργάνων αρκετών παιδιών», «διανομή άσεμνου υλικού».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE