Το τραγούδι για τις εκλογές στην Ελλάδα- Λόγια με νόημα που συγκινούν όποιον τα ακούσει

Το τραγούδι για τις εκλογές στην Ελλάδα- Λόγια με νόημα που συγκινούν όποιον τα ακούσει

Ένα τραγούδι το οποίο στέλνει το δικό του μήνυμα για τις εκλογές στην Ελλάδα, δημιούργησε ο Λεωνίδας Μπαλάφας σε συνεργασία με τον Γιώργο Νικηφόρου και τον Θοδωρή Παπαδούλάκη.

Στόχος των δημιουργών, μέσα από τους στίχους του τραγουδιού αλλά και από το βιντεοκλίπ, είναι ότι  θέλουν να περάσουν στο ελληνικό λαό το μήνυμα της αντίστασης, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα που υπάρχουν στην χώρα, υψώνοντας ανάστημα μπροστά στα λόγια τα οποία κουράστηκαν να ακούνε τόσα χρόνια.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται σε ένα καφενείο το οποίο βρίσκεται σε κάποιο χωριό της Κρήτης. Οι θαμώνες ακούνε από την τηλεόραση προεκλογικές συζητήσεις και την ίδια στιγμή κάνει την εμφάνιση του στο καφενείο ένας πολιτικός ο οποίος ζητά την ψήφο τους.

Όπως θα δείτε στο πιο κάτω βιντεοκλίπ του τραγουδιού, οι πελάτες που βρίσκονται στο καφενείο αντιδρούν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο δείχνοντας την οργή τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE