ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ικανοποίηση ΔΗΚΟ για επαγρύπνηση Υφ. Τουρισμού για εξελίξεις στη Μ. Ανατολή

Ικανοποίηση ΔΗΚΟ για επαγρύπνηση Υφ. Τουρισμού για εξελίξεις στη Μ. Ανατολή

Την ικανοποίησή του εξέφρασε το ΔΗΚΟ για την επαγρύπνιση και τη στρατηγική του Υφυπουργείου Τουρισμού σχετικά με τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, για περιορισμό των όποιων επιπτώσεων πιθανώς προκύψουν στον τουρισμό. Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος συναντήθηκε την Παρασκευή με τον Υφυπουργό Τουρισμού, Κώστα Κουμή, όπου συζήτησαν θέματα που άπτονται του χαρτοφυλακίου του Υφυπουργού.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, το ΔΗΚΟ αναφέρει ότι στο πλαίσιο της συζήτησης, έγινε ανταλλαγή απόψεων για τις συνεχώς αναπτυσσόμενες τουριστικές σχέσεις της Κύπρου με νέες αγορές και για την αεροπορική σύνδεση τους.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για το ρεκόρ εσόδων του τουρισμού τον Αύγουστο, σημειώνοντας ότι τα στατιστικά δεδομένα φέρνουν ικανοποίηση αλλά όχι εφησυχασμό.

"Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την επαγρύπνηση του Υφυπουργείου Τουρισμού, το οποίο διατηρεί ανοιχτή και σταθερή γραμμή επικοινωνίας με άλλες χώρες και αγορές και προετοιμάζεται για την κάλυψη κενών που μπορεί να προκύψουν. Ιδιαίτερα στη σκιά των τελευταίων εξελίξεων στη Μέση Ανατολή, είναι με την ίδια ικανοποίηση που ως Δημοκρατικό Κόμμα έχουμε διαπιστώσει ότι η Κυβέρνηση και ειδικότερα το Υφυπουργείο Τουρισμού έχει συγκεκριμένη στρατηγική και αξιολογεί την κατάσταση σε ό,τι αφορά τους τρόπους περιορισμού των όποιων επιπτώσεων δύναται να προκύψουν στον τουρισμό", αναφέρει το ΔΗΚΟ στην ανακοίνωσή του.

Σημειώνει, επίσης, ότι έγινε ανταλλαγή απόψεων σε σχέση με επιπλέον δράσεις και ενέργειες προκειμένου να ενισχυθεί και να αναβαθμιστεί η ποιότητα του τουριστικού προϊόντος.

Ο κ. Παπαδόπουλος διαβεβαίωσε τον κ. Κουμή ότι το ΔΗΚΟ θα συνεχίσει να είναι δίπλα στο Υφυπουργείο Τουρισμού για να στηρίξει το έργο του, στο πλαίσιο της διασφάλισης εφαρμογής της ευρύτερης στρατηγικής της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη για τον τουρισμό, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στη συνάντηση, τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ συνόδευσαν ο Εκπρόσωπος Τύπου Θεόδωρος Μανιταράς και ο επικεφαλής της επιτροπής Τουρισμού του κόμματος, Παναγιώτης Παναγιώτου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top