ΔΙΕΘΝΗ

Η θετή κόρη της Κάμαλα Χάρις έχει συγκεντρώσει $7,8 εκατ. για τα παιδιά στη Γάζα

Η θετή κόρη της Κάμαλα Χάρις έχει συγκεντρώσει $7,8 εκατ. για τα παιδιά στη Γάζα

Εκμεταλλεύεται τη φήμη της έχοντας ξεκινήσει μια εκστρατεία για την συγκέντρωση χρημάτων, προκειμένου να βελτιώσει την καθημερινότητα των παιδιών στη Γάζα που βιώνουν στο πετσί τους τον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ- Χαμάς.

Η Έλλα Έμχοφ, θετή κόρη της Αμερικανίδας αντιπροέδρου, Καμάλα Χάρις, έχει ήδη συγκεντρώαει 7,8 εκατομμύρια δολάρια, μία κίνηση που επικρίθηκε δριμύτατα από την αφρόκρεμα των Ρεπουμπλικανών, σύμφωνα με την εφημερίδα «New York Post».

Η 24χρονη κοπέλα, πατέρας της οποίας είναι ο Εβραίος σύζυγος της Καμάλα Χάρις, Νταγκ Έμχοφ, προώθησε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram μία εκστρατεία για την «οικονομική υποστήριξη των παιδιών στη Γάζα».

Στην ιστοσελίδα της, πάντως, δεν κάνει καμία αναφορά στα δεκάδες παιδιά που σκοτώθηκαν ανάμεσα στους 1.400 Ισραηλινούς από τρομοκράτες της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου», όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Η Ελλα, που πλέον την έχει κερδίσει ο χώρος της μόδας, κάνει έκκληση για την χρηματοδότηση των παιδιών που ζουν την κόλαση στον παλαιστινιακό θύλακα απευθυνόμενη στους 315.000 ακολούθους της στο Instagram.

«Με τον έρανο της 24χρονης θετής κόρης της Καμάλα Χάρις, έχουν ήδη συγκεντρωθεί 7,8 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία ενίσχυσαν το «Ταμείο για την Ανακούφιση των Παιδιών της Παλαιστίνης», έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό με έδρα το Κεντ του Οχάιο, το οποίο έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 21 εκατομμύρια δολάρια το 2021», σύμφωνα με την «ProPublica».

Σφοδρή η αντίδραση των Ρεπουμπλικανών

«Είναι τρομερά ανησυχητικό και το βρίσκω αποκρουστικό», είπε από την από πλευρά του ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής του Νιου Τζέρσεϊ, Τζεφ Βαν Ντριου, αναφερόμενος στην εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για τα παιδιά στη Λωρίδα της Γάζας. «Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, με εκπλήσσει η κίνηση αυτή. Είναι ανησυχητική σε μεγάλο βαθμό».

Ο Ντρου, μέλος της Επιτροπής Εσωτερικής Ασφάλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων, θεωρεί ότι είναι σχεδόν βέβαιο πως η Χαμάς θα μπορέσει να αποσπάσει χρήματα από την ανθρωπιστική βοήθεια που εστάλη στη Γάζα.

Από την πλευρά της, η Ελλα Έμχοφ έχει τονίσει επανειλημμένως στους δημοσιογράφους ότι δεν θεωρεί τον εαυτό της Εβραία.


«Η Έλλα δεν είναι Εβραία», είχε ξεκαθαρίσει εκπρόσωπός της στο δίκτυο «The Forward» το 2021. «Δεν μεγάλωσε γαλουχημένη με την εβραική θρησκεία. Η Έλλα πραγματικά δεν έχει ενδοιασμούς με την πίστη, αλλά δεν θέλει να μιλήσει για τον Ιουδαϊσμό», είχε δηλώσει.

Στην ιστοσελίδα της στο Instagram, η 24χρονη που προωθεί ρούχα για διάφορους διάσημους οίκους μόδας, κάνει έκκληση στους ακολούθους της να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν τα παιδιά στη Γάζα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «New York Post».

Τον περασμένο μήνα, ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι θα αποστείλει 100 εκατομμύρια δολάρια στο πλαίσιο της «ανθρωπιστικής βοήθειας» για την ανακούφιση των Παλαιστινίων - προκαλώντας την έντονη αντίδραση των Ρεπουμπλικανών που επιδιώκουν να τον ανατρέψουν στις προεδρικές εκλογές του 2024.

Ωστόσο, ο τέως πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ρον Ντε Σάντις, η πρώην πρέσβειρα των Ηνωμένων Εθνών, Νίκι Χέιλι, ο γερουσιαστής της Νότιας Καρολίνας, Τιμ Σκοτ και ο κυβερνήτης της Βόρειας Ντακότα, Νταγκ Μπέργκουμ έσπευσαν να επικρίνουν δριμύτατα την ιδέα θετής κόρης της Χάρις.

Μέχρι τώρα, εκπρόσωποι της Έλλα Έχμοφ δεν προέβησαν σε σχόλιο ύστερα από σχετικό αίτημα της εφημερίδας «New York Post».

Πριν ένα χρόνο (τον Σεπτέμβριο του 2022), η Έλλα Έμχοφ ξετρέλανε με την εντυπωσιακή παρουσία της το κοινό στην Εβδομάδα Μόδας που έγινε στη Νέα Υόρκη όταν το πράσινο μεταξωτό φουλάρι της γλίστρησε και άφησε σε κοινή θέα το στήθος της.
 
Καθώς περπατούσε όλο χάρη στην πασαρέλα, στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Μόδας» στη Νέα Υόρκη, το πράσινο φουλάρι που είχε περασμένο στο λαιμό της η Έμμα, γλίστρησε από τη θέση του. Ενώ κάλυπτε τα στήθη της, άφησε σε κοινή θέα το ένα από αυτά. Ωστόσο, η ίδια συνέχισε απτόητη να κάνει τη... δουλειά της. «Παρά λίγο να μείνει γυμνή η 23χρονη θετή κόρη της Καμάλα Χάρις και του συντρόφου της», είχε γράψει τότε η αμερικανική εφημερίδα.

Η 24χρονη Έλλα είναι δύο από τα παιδιά που έχει αποκτήσει ο σύζυγος της Χάρις, Νταγκ Έμχοφ, από τον πρώτο του γάμο.

Όταν η Καμάλα ανέλαβε την αντιπροεδρία των ΗΠΑ και οι κάμερες εστίασαν στον άνδρα που την συνόδευε και τα δύο θετά παιδιά του, οι «μετοχές» της Έλλα εκτινάχθηκαν.

Λίγες εβδομάδες αφότου τράβηξε τα βλέμματα όλων με το παλτό του διάσημου οίκου «Miu Miu» που φορούσε στην ορκωμοσία του προέδρου των ΗΠΑ, Tζo Μπάιντεν και της μητριάς της, στις 20 Ιανουαρίου, η Έλλα έγινε περιζήτητη. Τον Φεβρουάριο του 2021, η Έλλα έδωσε τα... χέρια με το πρακτορείο μοντέλων «IMG». Έκτοτε διαφημίζει προϊόντα πολυτελών οίκων μόδας. Πρόσφατα μάλιστα συμμετείχε στα εγκαίνια του βρετανικού οίκου «Mulberry», που άνοιξε νέο κατάστημα στη Νέα Υόρκη.

Εκτός από το μόντελινγκ, η Έλλα, απόφοιτος της περίφημης Σχολής Σχεδίου «Parsons New School», δημιουργεί τα δικά της ιδιόμορφα πλεκτά και τα προωθεί στο διαδίκτυο.

«Μεγαλώνοντας, δεν είδα ποτέ τον εαυτό μου ως κάποια κομψή γυναίκα. Προφανώς, μου άρεσε η μόδα και νοιαζόμουν πολύ για αυτήν. Αλλά ήθελα πραγματικά να κάνω τα δικά μου πράγματα και να νιώθω πραγματικά άνετα με το σώμα μου...Ποτέ δεν είδα τον εαυτό μου ως «έναν άνθρωπο της μόδας»», είχε δηλώσει πριν ένα χρόνο στο περιοδικό «Εlle».

Η Έλλα υποστηρίζει επίσης την τάση της αξύριστης μασχάλης ποζάροντας στο φακό με μαγιό και το χέρι σηκωμένο κρατώντας μία πλεκτή τσάντα. Τη σχετική φωτογραφία έχει ανεβάσει στο λογαριασμό της στο Instagram.
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top