Ο Δήμος Πάφου στηρίζει το Ραδιομαραθώνιο για παιδιά με ειδικές ικανότητες

Ο Δήμος Πάφου στηρίζει το Ραδιομαραθώνιο για παιδιά με ειδικές ικανότητες

Με την δική του εισφορά στο Ραδιομαραθώνιο 2023, ο Δήμος Πάφου συμβάλλει στην προσπάθεια για στήριξη των παιδιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, το πρωί, ο Δήμαρχος της πόλης Φαίδωνας Φαίδωνος παρέδωσε στους εθελοντές του Ραδιομαραθώνιου την εισφορά της Τοπικής Αρχής, ύψους 300 ευρώ, στέλνοντας το μήνυμα της συλλογικής αλληλεγγύης και βοήθειας προς τα παιδιά που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας και χρειάζονται την αγάπη και τη στήριξη του συνόλου της κοινωνίας μας.

Ο Ραδιομαραθώνιος, είπε ο Δήμαρχος Πάφου, έχει καταξιωθεί στη συνείδηση των πολιτών ως η μεγαλύτερη εκδήλωση αγάπης και ανθρωπιάς για τα παιδιά με ειδικές ικανότητες και εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια προς όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE