ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με κλοπιμαίο διαβατήριο προσπάθησε να ταξιδέψει γυναίκα - Της πέρασαν χειροπέδες στο αεροδρόμιο Πάφου

Με κλοπιμαίο διαβατήριο προσπάθησε να ταξιδέψει γυναίκα - Της πέρασαν χειροπέδες στο αεροδρόμιο Πάφου

Στη σύλληψη γυναίκας προχώρησε η Αστυνομία στο αεροδρόμιο Πάφου τη Δευτέρα για διευρευνώμενη υπόθεση κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας παρουσιάστηκε στον τομέα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου, για να αναχωρήσει με πτήση με προορισμό την Αγγλία, γυναίκα η οποία παρουσίασε αγγλικό διαβατήριο.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο που διενεργήθηκε στο ταξιδιωτικό έγγραφο ηγέρθηκαν εύλογες υποψίες ότι αυτό είναι πλαστό.

Ανακρινόμενη η γυναίκα ανέφερε ότι το διαβατήριο που παρουσίασε δεν της ανήκει. Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν σε σχέση με το διαβατήριο διαπιστώθηκε ότι αυτό βρίσκεται καταχωρημένο ως κλοπιμαίο ή απωλεσθέν.

Στην συνέχεια η γυναίκα συνελήφθηκε για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης παραμονής και πλαστογραφίας και τέθηκε υπό κράτηση. Εναντίον της εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου δυνάμει του οποίου επανασυνελήφθη την ίδια ημέρα στις 16:00.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top