Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»
Τις πρώτες του δηλώσεις μετά το δείπνο με τον ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες παραχώρησε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Νάνος έκανε τη πρωινή ενημέρωση στην εκπομπή της Αlpha Καλημέρα και ακούστηκε ένας μεγάλος κρότος που έμοιαζε με έκρηξη.
Σοκαρισμένη η Κατερίνα Αγαπητού ρωτούσε τι ήταν αυτό που ακούστηκε, με τον Κώστα Νάνο να απαντά ότι, «προφανώς δεν ήταν κάτι σύνηθες, μπορεί να είναι και κάποιος εκρηκτικός μηχανισμός», προσθέτοντας ότι η έκρηξη ακούστηκε από το κτήριο απέναντι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε επικοινωνία του ThemaOnline με την Αστυνομία αναφορικά με την έκρηξη, μας λέχθηκε ότι δεν είχε αναφερθεί στις Αρχές κάποιο σχετικό περιστατικό στην Πάφο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




