Σοβαρό ατύχημα σε παιδική χαρά στην Ελλάδα - Ξεριζώθηκαν μαλλιά και δέρμα από το κεφάλι 14χρονης

Σοβαρό ατύχημα σε παιδική χαρά στην Ελλάδα - Ξεριζώθηκαν μαλλιά και δέρμα από το κεφάλι 14χρονης

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε σε παιδική χαρά στην Αλεξανδρούπολη όταν μία 14χρονη τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Η ανήλικη τραυματίστηκε στη σβούρα, γνωστό παιχνίδι ως «γύρω γύρω όλοι», και μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση, όπως μεταδίδει το e-evros.gr.

Πώς συνέβη το ατύχημα

Το ατύχημα συνέβη το απόγευμα της Τρίτης 7 Νοεμβρίου, γύρω στις 20:15, όταν η 14χρονη έπαιζε στη σβούρα και πιάστηκαν τα μαλλιά της στον άξονα του παιχνιδιού.

Το αποτέλεσμα ήταν να ξεριζωθεί μέρος του δέρματος πάνω από τα μάτια, μέχρι το πάνω μέρος της κεφαλής.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE