Ραγίζουν καρδιές τα «αντίο» στη σύζυγο του Φώτη Γιωργίδη, Γιούλη – «Πήγες να βρεις τον αδελφό σου τόσο σύντομα…»

Ραγίζουν καρδιές τα «αντίο» στη σύζυγο του Φώτη Γιωργίδη, Γιούλη – «Πήγες να βρεις τον αδελφό σου τόσο σύντομα…»

Έφυγε χθες (8/11), σε ηλικία 48 ετών, η σύζυγος του Κύπριου ηθοποιού, Γιούλη Γιαγκοπούλου, μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη, όχι μόνο στην οικογένεια και τους φίλους της, αλλά σε όλους μας, με τα μηνύματα αποχαιρετισμού να ραγίζουν καρδιές.

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.