ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αρχ. Αστυνομίας: Καταβάλουμε το άπαν των δυνάμεών για υψηλά επίπεδα τάξης-ασφάλειας

Αρχ. Αστυνομίας: Καταβάλουμε το άπαν των δυνάμεών για υψηλά επίπεδα τάξης-ασφάλειας

Η Αστυνομία καταβάλει το άπαν των δυνάμεών της, ώστε να πετύχει τους στόχους της, «σε ό,τι αφορά στη διατήρηση των υψηλών επιπέδων δημόσιας τάξης και ασφάλειας στον τόπο μας», διαβεβαίωσε ο Αρχηγός Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου, σε χαιρετισμό στην εκδήλωση βράβευσης πολιτών που συνέβαλαν στο έργο της Αστυνομίας και η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο κ. Παπαθεοδώρου αφού εξέφρασε ευχαριστίες, σεβασμό και εκτίμηση, προς τα τιμώμενα πρόσωπα, είπε ότι «υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσά μας που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα πλαίσια και την κρίσιμη στιγμή, τολμούν να δράσουν και να προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια στον συνάνθρωπό τους».

«Με τις πρωτοβουλίες και τις πράξεις τους επιτυγχάνουν να ξεχωρίσουν από τους υπόλοιπους, να διακριθούν και εκδηλώσουν τον ανθρωπισμό τους», τόνισε ο Αρχηγός της Αστυνομίας.

«Αυτό ακριβώς έχετε κάνει όλοι εσείς που βρίσκεστε σήμερα μαζί μας», είπε ο κ. Παπαθεοδώρου, αναφερόμενος στα τιμώμενα πρόσωπα.

Επιπλέον, απευθυνόμενος προς τα τιμώμενα πρόσωπα, ο Αρχηγός Αστυνομίας είπε πως «όπως ακριβώς εσείς στηρίζετε αδιάλειπτα τον τομέα της αστυνόμευσης και προσφέρετε στο κοινωνικό σύνολο, έτσι και εμείς καταβάλλουμε το άπαν των δυνάμεών μας, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας σε ότι αφορά στη διατήρηση των υψηλών επιπέδων δημόσιας τάξης και ασφάλειας στον τόπο μας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top