LIKE ONLINE

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι τοποθετούν το χαρτί υγείας στο ψυγείο και υπάρχει σημαντικός λόγος - Βίντεο

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι τοποθετούν το χαρτί υγείας στο ψυγείο και υπάρχει σημαντικός λόγος - Βίντεο

Αίσθηση έχει προκαλέσει η νέα τάση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και σχετίζεται με ένα εναλλακτικό τρόπο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί το χαρτί υγείας.

Μια νέα τάση σαρώνει το διαδίκτυο και αφορά μια απροσδόκητη χρήση ενός βασικού οικιακού προϊόντος: του χαρτιού τουαλέτας. Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μοιράζονται ένα εκπληκτικό κόλπο που υπόσχεται να φρεσκάρει τη μυρωδιά του ψυγείου σας τοποθετώντας ένα ρολό χαρτί υγείας μέσα σε αυτό. Αυτή η αντισυμβατική μέθοδος έχει γίνει viral, προκαλώντας περιέργεια αλλά και σκεπτικισμό.

Όπως φαίνεται σε πλατφόρμες όπως το TikTok, το χαρτί υγείας έχει την ικανότητα να απορροφά δυσάρεστες οσμές. Πρόκειται για μια δυσάρεστη κατάσταση με την οποία πολλοί είναι εξοικειωμένοι. Σύμφωνα με τους χρήστες του διαδικτύου, το χαρτί τουαλέτας μπορεί να είναι ακριβώς η λύση σε αυτό το πρόβλημα.

 

 

Η ιδέα είναι ότι το χαρτί τουαλέτας, όταν τοποθετείται μέσα στο ψυγείο, λειτουργεί με τέτοιο τρόπο που απορροφά την υγρασία. Αυτή η απορρόφηση είναι ζωτικής σημασίας, καθώς η υγρασία μπορεί να φιλοξενήσει μούχλα. Όπως αναφέρει το Parade, η τεχνική αυτή, αν και δεν είναι η πιο ελκυστική οπτικά, μπορεί να αποτελέσει μια γρήγορη λύση για ένα ψυγείο που μυρίζει.

Αν και η μαγειρική σόδα είναι ένα δοκιμασμένο αποσμητικό που απαιτεί αλλαγή μόνο κάθε τρεις μήνες, το χαρτί τουαλέτας προτείνεται ως εναλλακτική λύση για βραχυπρόθεσμη χρήση, με συνιστώμενη αλλαγή κάθε τρεις εβδομάδες. Οι χρήστες προειδοποιούνται να χρησιμοποιούν φρέσκο ρολό, να το τοποθετούν μακριά από πιθανές διαρροές και, κυρίως, να το πετάνε μετά τη χρήση.

Μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη από έναν TikToker υποδηλώνει ότι μερικές φορές η πηγή της οσμής δεν είναι το φαγητό που χάλασε, αλλά ο δίσκος του ψυγείου στο πίσω μέρος της μονάδας, ο οποίος συλλέγει τα στραγγισμένα υγρά. Είναι μια υπενθύμιση ότι μερικές φορές οι πιο επίμονες μυρωδιές έχουν κρυφή προέλευση.

Αυτό το viral hack έχει σίγουρα τραβήξει την προσοχή του διαδικτύου, είτε ως πρακτική συμβουλή είτε ως ιδιότυπο πείραμα. Υπογραμμίζει τη συνεχή αναζήτηση καινοτόμων οικιακών λύσεων, ακόμη και αν αυτό σημαίνει την επαναχρησιμοποίηση του χαρτιού τουαλέτας με έναν τρόπο που δεν θα φανταζόταν ποτέ κανείς

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top