Είκοσι οκτώ τροχαίες καταγγελίες σε μια μέρα στην Πάφο - Τι αφορούν οι περισσότερες

Είκοσι οκτώ τροχαίες καταγγελίες σε μια μέρα στην Πάφο - Τι αφορούν οι περισσότερες

Συντονισμένη επιχείρηση για την πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων διενήργησε χθες Πέμπτη η Αστυνομία Πάφου, στο πλαίσιο της οποίας έγιναν 28 τροχαίες καταγγελίες, με τις περισσότερες να αφορούν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις 28 καταγγελίες οι 16 αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα και οι δύο οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Ακόμη δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν και καταγγέλθηκαν για τη χρήση σκούτερ σε μη επιτρεπόμενες περιοχές.

Επίσης στο πλαίσιο των ελέγχων εντοπίστηκε και ένα πρόσωπο που καταζητείτο για υπόθεση βίας στην οικογένεια, συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE