ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φόνος Καλογερόπουλου: 21χρονος ο καταζητούμενος - «Ενδεχομένως να πρόκειται για το δεύτερο πρόσωπο που επέβαινε στη μοτοσικλέτα»

Φόνος Καλογερόπουλου: 21χρονος ο καταζητούμενος - «Ενδεχομένως να πρόκειται για το δεύτερο πρόσωπο που επέβαινε στη μοτοσικλέτα»

Το άτομο που βοήθησε στην οργάνωση του σχεδίου δολοφονίας και στη μεταφορά των δολοφόνων του Θανάση Καλογερόπουλου πριν και μετά το φόνο, θεωρεί η αστυνομία ότι είναι ο 22 ετών ύποπτος ο οποίος τέθηκε το πρωί υπό οκταήμερη κράτηση για την υπόθεση. Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου είπε ότι εναντίον του υπόπτου έχει εξασφαλιστεί μαρτυρία που τον εμπλέκει στην υπόθεση.

«Με βάση τις μαρτυρίες που έχουμε συλλέξει μέχρι στιγμής προέκυψε μαρτυρία που δημιούργησε εύλογη υποψία ότι ο 22χρονος έχει εμπλοκή στην όλη υπόθεση και για αυτό εκδόθηκε χθες ένταλμα σύλληψης εναντίον του και συνελήφθη το βράδυ. Με τον ίδιο τρόπο εξασφαλίστηκε μαρτυρία και για δεύτερο πρόσωπο 21 ετών το οποίο και καταζητείται» ανέφερε.

Σε σχέση με τον 21 ετών καταζητούμενο, ο κ. Κυριάκου ανέφερε ότι μαρτυρίες και τεκμήρια που έχει στην κατοχή της η αστυνομία, δημιουργούν «εύλογη υπόνοια ότι ενδεχομένως να πρόκειται για το δεύτερο πρόσωπο που επέβαινε στη μοτοσικλέτα».

Αναφορικά με τις έρευνες στις Κεντρικές Φυλακές, ο κ. Κυριάκου είπε ότι με τη βοήθεια άλλων τμημάτων της αστυνομίας έγιναν έρευνες σε δύο κελιά κρατουμένων από όπου παραλήφθηκαν τεκμήρια τα οποία έχουν σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.

«Είμαστε σε ένα πολύ καλό δρόμο σε σχέση με τη διερεύνηση της υπόθεσης όμως για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης αναμένονται να γίνουν αρκετά άλλα πράγματα και χρειαζόμαστε και άλλη μαρτυρία για να πούμε ότι έχουμε εξιχνιάσει πλήρως την υπόθεση» ανέφερε.

Ο κ. Κυριάκου είπε επίσης ότι μέχρι στιγμής τόσο οι συλληφθέντες όσο και ο καταζητούμενος είναι άτομα γνωστά στην αστυνομία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top