Φόνος Καλογερόπουλου: Πέρασαν χειροπέδες στον 21χρονο που παραδόθηκε - Τέσσερα συνολικά τα πρόσωπα υπό κράτηση

Φόνος Καλογερόπουλου: Πέρασαν χειροπέδες στον 21χρονο που παραδόθηκε - Τέσσερα συνολικά τα πρόσωπα υπό κράτηση

Στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου, προχώρησε η σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με το φόνο του Αθανάσιου Καλογερόπουλου, που διαπράχθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2023, στη Λεμεσό.

Πρόκειται για 21χρονο κάτοικο Λάρνακας, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση, συνελήφθησαν και τελούν υπό κράτηση άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 41 και 44 ετών και 22 ετών.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE