Φόνος Καλογερόπουλου: Πέρασαν χειροπέδες στον 21χρονο που παραδόθηκε - Τέσσερα συνολικά τα πρόσωπα υπό κράτηση

Φόνος Καλογερόπουλου: Πέρασαν χειροπέδες στον 21χρονο που παραδόθηκε - Τέσσερα συνολικά τα πρόσωπα υπό κράτηση

Στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου, προχώρησε η σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με το φόνο του Αθανάσιου Καλογερόπουλου, που διαπράχθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2023, στη Λεμεσό.

Πρόκειται για 21χρονο κάτοικο Λάρνακας, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση, συνελήφθησαν και τελούν υπό κράτηση άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 41 και 44 ετών και 22 ετών.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Υπάρχει ευκαιρία η ΕΕ αν πετύχει να διασφαλίσει την παροχή απρόσκοπτης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον αραβικό κόσμο σε σχέση με το ενδιαφέρον της ΕΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή, δήλωσε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE