Με χρυσές αλλαγές, νίκη στο κάστρο της

Με χρυσές αλλαγές, νίκη στο κάστρο της

Η Ανόρθωση νίκησε 2-0 την Ομόνοια για την 11η αγωνιστική. Σκόρερ για τους νικητές οι Καστέλ και Κορέια, υποχώρησε η Ομόνοια που δέχθηκε την πρώτη φετινή ήττα.

Στο α' ημίχρονο κυριάρχησαν οι μονομαχίες με τις δύο ομάδες να επενδύουν στο παιχνίδι υπομονής με στόχο μέσω της κυκλοφορίας της μπάλας να βρουν τρόπο για να σπάσουν τον αμυντικό μηχανισμό της αντιπάλου. Το 0-0 δείχνει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του πρώτου μέρους, με την Ομόνοια να... χάνει τις πιο μεγάλες ευκαιρίες σε αντίθεση με την Ανόρθωση που δεν κατέγραψε τελική προσπάθεια στο στόχο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE