ΕΛΛΑΔΑ

Ανοίγει σούπερ μάσκετ στο Άγιον Όρος – Θα έχει μόνο άνδρες υπαλλήλους - Πού θα στεγαστεί

Ανοίγει σούπερ μάσκετ στο Άγιον Όρος – Θα έχει μόνο άνδρες υπαλλήλους - Πού θα στεγαστεί

Η αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα σούπερ μάρκετ στο Άγιον Όρος έχει ξεκινήσει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα διαθέτει 3.000 κωδικούς προϊόντων και μόνο άνδρες υπαλλήλους.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας (13/11) σε σχετικό της ρεπορτάζ η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο το εν λόγω σούπερ μάρκετ θα βρίσκεται ανάμεσα σε μοναστηριακά κελιά και αρχονταρίκια, απέναντι από τον ιερό ναό του Πρωτάτου στις Καρυές, όπου φυλάσσεται η ιστορική εικόνα της Παναγίας Άξιον Εστί.

Το σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος θα στεγαστεί σε να παλαιό κελί, έκτασης περίπου 400 τ.μ. και στόχος του είναι η εξυπηρέτηση των μόνιμων κατοίκων και των επισκεπτών της Πολιτείας, οι οποίοι ξεπερνούν τις 150.000 τον χρόνο.

Είναι η πρώτη φορά που αλυσίδα σουπερμάρκετ μπαίνει στην αυτόνομη Μοναστική Πολιτεία, γεγονός που έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις: κάποιοι υποδέχτηκαν την είδηση ως μια πρόσφορη λύση για τις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν, ενώ άλλοι αναρωτιούνται τι δουλειά έχει μια πολυεθνική εταιρεία σε έναν τόπο ασκητών.

Στόχος είναι να ξεκινήσει η λειτουργία του στις αρχές του επόμενου έτους ή ιδανικά την περίοδο των Χριστουγέννων
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι κατασκευαστικές εργασίες στο κτίριο όπου πρόκειται να εγκατασταθεί το σουπερμάρκετ, ενώ στόχος είναι να ξεκινήσει η λειτουργία του στις αρχές του επόμενου έτους – ή ιδανικά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Η επιχείρηση θα στεγαστεί στο πάλαι ποτέ κελί του Αγίου Νικολάου, το οποίο ανήκει στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας και βρίσκεται στο επονομαζόμενο «Σαμαράδικο».

Το κτίριο αυτό έχει μετατραπεί εδώ και λίγο καιρό σε ένα σύγχρονο κέντρο πολλαπλών χρήσεων, που διαθέτει κοιτώνες φιλοξενίας, εστιατόριο και καφέ, φυσικοθεραπευτήριο, κατάστημα που πουλά εκκλησιαστικά είδη και κατάστημα με οπτικά.

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top