Τροχαίο στη Λευκωσία: Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η 22χρονη που παρασύρθηκε από όχημα 62χρονου

Τροχαίο στη Λευκωσία: Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η 22χρονη που παρασύρθηκε από όχημα 62χρονου

Στο νοσοκομείο παραμένει η 22χρονη που παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 62χρονος, το πρωί της Κυριακής (12/11) στο δρόμο Αρεδιού-Ανθούπολης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 22χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Υπενθυμίζεται ότι, το πρωί της Κυριακής (12/11) 62χρονος άνδρας απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να παρασύρει νεαρή γυναίκα ηλικίας 22 ετών, στον δρόμο Αρεδιού-Ανθούπολης.

Τα δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.