ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ετοιμάστε ομπρέλες: Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν - Που θα κυμανθεί η θερμοκρασία - Η πρόγνωση μέχρι την Παρασκευή

Ετοιμάστε ομπρέλες: Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν - Που θα κυμανθεί η θερμοκρασία - Η πρόγνωση μέχρι την Παρασκευή

Κέντρο χαμηλής πίεσης και ασταθείς καιρικές συνθήκες αναμένεται να επηρεάσουν παροδικά την περιοχή, ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη κατά διαστήματα.

Απόψε, ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, για να καταστεί αργότερα κυρίως συννεφιασμένος και, κυρίως κατά τις αυγινές ώρες, αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί αργότερα στα δυτικά και στα βόρεια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος και αναμένονται, αρχικά τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά, προοδευτικά τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται στα ορεινά και στο βόρειο μισό του νησιού, ενώ μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένη καταιγίδα αναμένονται και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ και παροδικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένη καταιγίδα κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ανατολικά και βόρεια και αργότερα στα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να κυμανθεί πιο πανω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να κυμανθεί πιο πανω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να κυμανθεί πιο πανω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή για να κυμανθεί πιο πανω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top