ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΣΥΝΟ: Καταγγέλλει επίθεση κατά νοσηλευτών σε θεραπευτική μονάδα - Ζητά διεξαγωγή έρευνας

ΠΑΣΥΝΟ: Καταγγέλλει επίθεση κατά νοσηλευτών σε θεραπευτική μονάδα - Ζητά διεξαγωγή έρευνας

Επίθεση θεραπευόμενου κατά νοσηλευτικού προσωπικού, που εργάζεται σε θεραπευτική μονάδα για την αντιμετώπιση του εθισμού στα οπιοειδή, καταγγέλλει η ΠΑΣΥΝΟ και ζητά τη διεξαγωγή έρευνας για το περιστατικό, ενώ καλεί τον ΟΚΥπΥ και τα Υπουργεία Υγείας και Δικαιοσύνης «να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, που εξέδωσε σήμερα, «η συντεχνία δεν θα αποδεχθεί ξανά προπηλακισμούς, απειλές και βίαιη συμπεριφορά κατά μελών του νοσηλευτικού προσωπικού».

Προσθέτει πως «είναι ανεπίτρεπτο και απαράδεκτο, υπό οποιαδήποτε κατάσταση βρίσκεται ένας θεραπευόμενος, να απειλεί τη σωματική και ψυχική υγεία μελών του νοσηλευτικού προσωπικού».

Η ΠΑΣΥΝΟ επαναλαμβάνει πως «έχει προειδοποιήσει κατ’ επανάληψη τις αρμόδιες υπηρεσίες για τις απειλές που δέχονται νοσηλευτές/νοσηλεύτριες σε τέτοιες Μονάδες, αναφέροντας ότι δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή οποιαδήποτε βίαιη συμπεριφορά προς το νοσηλευτικό προσωπικό που φροντίζει για τη μείωση της σωματικής, ψυχολογικής και κοινωνικής δυσλειτουργίας που συνοδεύει τον εθισμό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top